ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την ουκρανική Ζαπορόζιε (20.00, Μίκρα 3). Τελευταία ημέρα και στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Ορμή ΛΟΥΞ Πατρών στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» με τις αναμετρήσεις: 17.30 Εθνική Ελλάδος – Εθνική Τυνησίας, 19.15 Ορμή Λουξ – Αναγέννηση Αρτας.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Στην πόλη Μιε, που βρίσκεται στην ενδοχώρα της Ιαπωνίας, θα αρχίσει αύριο με τους αγώνες του ατομικού το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής. Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ευαγγελία Γκουντρουμπή, Ιωάννα Τάχα και Κατερίνα Γιακουμέλου. Τα κορίτσια θα αγωνιστούν σε στεφάνι και σχοινάκι.

ΒΟΛΕΪ: Τη Σλοβενία αντιμετωπίζει σήμερα η Εθνική ανδρών στο τρίτο της παιχνίδι για τον Γ΄ όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σμύρνη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σλοβακία θα παίξει με την Ισπανία.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στον Ιππικό Ομιλο της Πιερίας (Κατερίνη) ολοκληρώνεται το βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων, εφήβων και αμαζόνων. Οι αγώνες αρχίζουν στις 11.00 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον τελικό του ατομικού αγωνίσματος.

ΣΤΙΒΟΣ: Στο στάδιο «Ευάγγελος Δεπάστας», στο Σχηματάρι Βοιωτίας, διεξάγεται η τελευταία ημέρα του βαλκανικού πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων. Το πρωί οι αγώνες θα αρχίσουν στις 09.00 και το απόγευμα στις 17.00.

ΠΟΛΟ: Η Εθνική των νέων θα δώσει σήμερα φιλικό παιχνίδι με την Κροατία, στο Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα Χανιά (20-27/9).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή