Ανοίγει αύριο τα χαρτιά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ

Ανοίγει αύριο τα χαρτιά του ο πρόεδρος της ΑΕΚ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση: «Ολα θα τα μάθει ο κόσμος την Τετάρτη» ο Νίκος Θανόπουλος έδειξε αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του, στα τεκταινόμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, στην αυριανή συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για συμφωνία με Κύπριους επιχειρηματίες. Πρόκειται για μία υπόθεση που εκτιμάται πως θα ανεβάσει τη δυναμική του συλλόγου, καθώς τα χρήματα που φαίνεται ότι θα επενδυθούν θα είναι αρκετά. Οπως ακούγεται σε πρώτη φάση θα δοθούν εννέα εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που υπολείπεται για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Οσον αφορά το θέμα με το γραφείο Τύπου και το τμήμα σκάουτινγκ ο κ. Θανόπουλος δεσμεύτηκε: «Μέσα στον μήνα θα έχουν στελεχωθεί και τα δύο τμήματα. Τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίμης Παπαϊωάννου αναμένεται να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.

Εκεί που φάνηκε αισιόδοξος ήταν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, λέγοντας: «Κάναμε σωστές κινήσεις. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι Λεονάρντο, Γκέντζογλου, μιλώντας στο ΑΕΚ Εmpire. «Θέλω να χαρίσω στον κόσμο όμορφες στιγμές και τίτλους. Διαθέτουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, δεν υστερούμε σε ποιότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

«Εχουμε καλή ομάδα, τον καλύτερο προπονητή και φυσικά τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει μεγάλη δύναμη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε ο Σάββας Γκέντζογλου.

– Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλβες στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή, στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος αμυντικός ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή