Εδειξε αδυναμίες αλλά και χαρακτήρα η Κροατία

Εδειξε αδυναμίες αλλά και χαρακτήρα η Κροατία

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εύκολη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της ΠΓΔΜ σκόρπισε πλατιά χαμόγελα στο προπονητικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και άπαντες πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με την Κροατία (20.15) για τη 2η αγωνιστική του Α΄ ομίλου.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανέφερε πως ο αγώνας αυτός θα είναι τελείως διαφορετικός, ενώ τόνισε πως σε αυτόν με την ΠΓΔΜ έκρυψε στοιχεία από τους σημερινούς του αντιπάλους: «Με την Κροατία είναι τελείως διαφορετικό ματς. Εχουμε κάνει σκάουτινγκ, πάντως δεν δείξαμε όλα τα στοιχεία από το παιχνίδι μας».

Την ομάδα του Ρέπεσα ανέλυσε ο συνεργάτης του Καζλάουσκας, Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος εστίασε στην παρουσία των Ούκιτς και Πλάνινιτς.

«Οι άξονες του επιθετικού τους παιχνιδιού είναι ο Ούκιτς και ο Πλάνινιτς και αυτός ο οποίος «δένει» μαζί τους σε ρόλο εκτελεστή, αυτός ο οποίος τους συμπληρώνει, είναι ο Πόποβιτς. Ενα πολύ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού των Κροατών είναι η δύναμη των ψηλών. Παίζουν με παιχνίδι στο λόου ποστ με παίκτες όπως ο Πρκάτσιν, ο Βούιτσιτς, ο Κασούν. Πέρα από τα επιμέρους, συνολικά, είναι μια ομάδα που συνδυάζει ποιότητα και εμπειρία. Και δείχνει αυτή τη φορά να έχει όλα τα εργαλεία όλα όσα χρειάζονται για να φτάσει ψηλότερα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια».

Η Κροατία χθες, πάντως, έδειξε πολλές αδυναμίες στον αγώνα με το Ισραήλ παρότι επικράτησε με 86-79. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ρέπεσα χρίζεται φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης μαζί με την Ελλάδα και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ούκιτς 13, Κους 13, Πόποβιτς 13, Βούισιτς 21, Ρόζιτς 3, Πλάνινιτς 9, Στόιτς, Μπάνιτς 2, Νίτσεβιτς 4, Κασούν 8, Λόντσαρ.

ΙΣΡΑΗΛ: Μέκελ 16, Λίμοναντ, Πνίνι, Χαλπερίν 5, Μπουρστέιν 10, Ελιάχου 31, Κοζικάρο 12, Γκριν 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή