Πίσω από τις Κάμερες

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαρύ το κλίμα στου Ρέντη

Γεγονός είναι πως μετά τη συντριβή από τον Εργοτέλη, υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί είχαν προηγηθεί οι μέτριες έως απογοητευτικές εμφανίσεις στα επίσημα παιχνίδια του Αυγούστου. «Η ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει καλά τέτοια περίοδο», ήταν η εξήγηση που έδιναν πριν από μερικές ημέρες στελέχη των Πειραιωτών, επισημαίνοντας πως υπήρχαν παράλληλα πολλές απουσίες βασικών παικτών. Αλλά για τον διασυρμό στο Ηράκλειο, τι δικαιολογία να βρουν; Μέσα σε τόσο βαρύ κλίμα, ήταν λογικό επόμενο να αναβληθεί η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση των αρχηγών -Ντουντού, Γκαλέτι και Νικοπολίδη- με διοικητικά στελέχη για να αποφασιστούν τα πριμ της νέας περιόδου. Την πρωτοβουλία για την αναβολή της συνάντησης πήραν οι ίδιοι οι αρχηγοί.Ν. Ν. Γ.

Αντίδραση – δίκοπο μαχαίρι

Η αντίδραση του Σισέ στις κραυγές των ανεγκέφαλων στον Βόλο είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία πλευρά, ίσως το περιστατικό αυτό, έτσι όπως αναδείχθηκε μέσω της αντίδρασης του Γάλλου, να προσφέρει μια καλή ευκαιρία για να παταχθεί το θλιβερό φαινόμενο εν τη γενέσει του. Οντως υπήρξε καθολική αντίδραση απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και πέρασαν σωστά μηνύματα. Από την άλλη, διόλου απίθανο να ξαναδούμε τέτοια φαινόμενα εις βάρος του Σισέ, ακριβώς επειδή έδειξε ότι ενοχλήθηκε πολύ. Κι επειδή σε ένα κρίσιμο ματς οι οπαδοί δεν είναι τα καλύτερα παιδιά, υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλούν επίτηδες τον Γάλλο για να τον εκνευρίσουν και να τον απορρυθμίσουν. Αν, αντίθετα, δεν τους έδινε την παραμικρή σημασία, μάλλον δεν θα ξαναβλέπαμε τέτοιες ασχήμιες.Χρ. Κ.

Φταίνε οι δημοσιογράφοι

Βγήκε ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης και μάλωσε τους δημοσιογράφους επειδή παραφέρθηκαν μετά το φιλικό στο Ηράκλειο. Σωστά τα είπε ο κυρ Σάββας. Σάμπως έγινε και τίποτα σπουδαίο; Μόνο 5-0 έχασε ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη, δεν απειλήθηκε καν το ρεκόρ του Τορίνου. Ποιος ο λόγος να σχολιαστεί αρνητικά η ομάδα και ο Κετσπάγια;Χρ. Κ.

Δεν τον θέλουν

Από τη στιγμή που διέρρευσε το όνομα του Βασίλη Τσιάρτα για το τμήμα σκάουτινγκ, επικρατεί αναβρασμός στα ποδοσφαιρικά στέκια της ΑΕΚ. Ο κόσμος, αλλά και μερίδα μετόχων της ΠΑΕ, δεν συζητούν καθόλου την επιστροφή του σε οποιοδήποτε πόστο, αφού είναι δυσαρεστημένοι με τη στάση του πρώην διεθνoύς παίκτη. Μέχρι να έρθει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ομάδα, η κριτική του ήταν (πέραν του δέοντος) αυστηρή. Κι αυτό φοβούνται όλοι. Μήπως κάποια στιγμή δεν αντέξει και χωρίς σοβαρή αφορμή «σπάσει» τη σιωπή του…Δ. Λουκ.

Το… γούρι

Οταν ο Στέλιος Προσαλίκας ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας βόλεϊ και, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, χανόταν η βαλίτσα του, τότε οι διεθνείς μας πραγματοποιούσαν εκπληκτική εμφάνιση. Τώρα, ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ, συνόδευσε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην Τουρκία και οι αποσκευές του… ταξίδεψαν με άλλο αεροπλάνο. Το γούρι, όμως, απ’ ό, τι φαίνεται, ισχύει ακόμα, καθώς η Εθνική ξεκίνησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τρεις νίκες.Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή