Συντομα

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

Υπόκλιση Ισπανών στους Σέρβους

Η Σερβία επικράτησε της Ισπανίας με 66 – 57 και σημείωσε τη μεγάλη έκπληξη στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Επίσης, για τον Γ΄ όμιλο η Σλοβενία νίκησε τη Μεγάλη Βρετανία με 72 – 59. Για τον Β΄ όμιλο, η Ρωσία επικράτησε της Λεττονίας με 81 – 68 και η Γαλλία της Γερμανίας με 70 – 65. Τέλος, για τον Δ΄ όμιλο η οικοδέσποινα Πολωνία επικράτησε της Βουλγαρίας με 90 – 78 και η Τουρκία της Λιθουανίας με 84 – 76.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει για Παπανικολάου

Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Παπανικολάου από τον Αρη βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση για το νεαρό φόργουορντ. Οι «κίτρινοι» αρχικά αξίωναν περίπου 1,2 εκ. ευρώ για τον Παπανικολάου, αλλά η χρυσή τομή φαίνεται πως θα βρεθεί στις 800.000 ευρώ συν την απόκτηση του Ζόραν Ερτσεγκ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

ΤΕΝΙΣ

Οι νικητές της Φιλοθέης

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Ειρήνη Γεωργάτου και ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις που διεξήχθη στη Φιλοθέη. Ο Γιακούποβιτς νίκησε άνετα στον τελικό τον Μανώλη Γλέζο με 2-0 σετ (6-1, 6-4). Η δε Γεωργάτου επιβεβαίωσε πως βρίσκεται φέτος σε εξαιρετική κατάσταση κερδίζοντας στον τελικό την Αννα Γερασίμου με 6-2, 6-3.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο ΠΑΟΚ στους ομίλους

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουν πράξει στο παρελθόν και οι Πανελλήνιος, Φίλιππος Βέροιας, Αθηναϊκός, ΑΣΕ Δούκα, προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «δικέφαλος» έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαγιαδολίδ (Ισπανία), Μονπελιέ (Γαλλία), Κονστάντα (Ρουμανία), Ζέγκεντ (Ουγγαρία), Μεντβέντι (Ρωσία). Οι έξι ομάδες θα αναμετρηθούν όλες μεταξύ τους εντός, εκτός, σε 10 αγωνιστικές, με τις τέσσερις πρώτες της τελικής βαθμολογίας να προκρίνονται στη φάση των «16». Η φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 30 Σεπτεμβρίου 2009 έως τις 7 Μαρτίου 2010.

ΣΕΜΕΝΙΑ

Παραιτήθηκε ο κόουτς

Χωρίς προπονητή έμεινε η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 800 μ. Κάστερ Σεμένια. Ο επικεφαλής ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας στίβου της Νότιας Αφρικής, Γουίλφρεντ Ντάνιελς, παραιτήθηκε, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί διότι δεν είχε πληροφορηθεί για τα γενετικά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί η αθλήτριά του πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου. Μάλιστα, σε συνέντευξή του, ζήτησε συγγνώμη επειδή εν αγνοία του ταλαιπωρήθηκε η 18χρονη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή