ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΙRRRΟR

«Μικρό το Μάντσεστερ για δύο μεγάλους»

Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ τα έβαλε με τη συμπολίτισσα Σίτι, δηλώνοντας ότι στην πόλη υπάρχει χώρος μόνο για μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί η Σίτι να ξόδεψε περί τα 250 εκατ. λίρες στην προσπάθειά της να αναχθεί σε μεγάλη δύναμη στην εγχώρια και ευρωπαϊκή σκηνή, όμως ο Φέρντιναντ λέει ότι χάνει τον καιρό της. Προειδοποίησε μάλιστα τους φιλόδοξους δισεκατομμυριούχους Αραβες ιδιοκτήτες και τον προπονητή Μαρκ Χιουζ ότι η εκταμίευση μεγάλων χρηματικών ποσών για παίκτες δεν εγγυάται την επιτυχία. «Η πόλη δεν είναι αρκετά μεγάλη για δύο μεγάλες ομάδες. Η Σίτι έχει πολύ πιστούς οπαδούς που αποζητούν την επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Να ξέρουν, όμως, ότι τα χρήματα δεν αγοράζουν πάντα την επιτυχία. Η Τσέλσι τα κατάφερε, αλλά είχε ξεκινήσει από πολύ πιο ψηλά. Αν τώρα η Σίτι καταφέρει να κερδίσει κάτι φέτος, καλή της τύχη, αλλά ελπίζω ότι πάλι εμείς θα κατακτήσουμε τα μεγάλα τρόπαια», είπε ο Φέρντιναντ.

ΜΑRCΑ

Γκασόλ: Δεν μπορούσαμε χειρότερα

Ο σούπερ σταρ της εθνικής μπάσκετ της Ισπανίας Πάου Γκασόλ ήταν απογοητευμένος μετά την ως συνήθως κακή αρχή της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ ’09, με την ήττα από τη Σερβία με σκορ 66-57. Κακό ξεκίνημα είχε και σε άλλα τουρνουά η ομάδα, όμως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι στη χρυσή εποχή που άρχισε το 2006. Ο Πάου, πάντως, έστειλε μήνυμα στους Ισπανούς φιλάθλους ότι «το σημαντικό είναι ο τελικός του πρωταθλήματος αυτού. Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες του ομίλου. Αλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα απ’ ό, τι κόντρα στη Σερβία», είπε ο άσος των Λος Αντζελες Λέικερς. Πρόσθεσε ότι «ξεκινήσαμε άσχημα στο παιχνίδι και μπήκαμε μέσα σε ένα πηγάδι από το οποίο δεν ήμαστε ικανοί να βγούμε. Ξυπνήσαμε λιγάκι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν έφτανε», δήλωσε ο μεγάλος εκ των αδελφών Γκασόλ.

LΑ GAZZETTA DELLO SΡΟRΤ

Χάος στην εθνική Αργεντινής

«Η Αργεντινή είναι μέσα στον δικό της λαβύρινθο», έγραψε η εφημερίδα Nacion στη χώρα της Νότιας Αμερικής, παραφράζοντας τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, για να περιγράψει την κατάσταση στην εθνική ποδοσφαίρου. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα αλλάζει συνέχεια ιδέες για το πώς θα προσεγγίσει τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με την Παραγουάη στην Ασουνσιόν. Οι φωνές ανησυχίας πολλαπλασιάζονται και ο πρώην «Πίμπε ντε Ορο» είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον 36χρονο Ρολάντο Σκιάβι. Εχει δοκιμάσει πολλές διαφορετικές επιλογές στις προπονήσεις με πυρετώδεις ρυθμούς, πράγμα που κάθε άλλο παρά έχει ικανοποιήσει τους παίκτες. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν νέα για χρησιμοποίηση των Μπουρδίσο και Ντιέγο Μιλίτο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή