«Αρραβώνας» με δύο ομάδες επιχειρηματιών

«Αρραβώνας» με δύο ομάδες επιχειρηματιών

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στην ακατάσχετη φιλολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες αναφορικά με τους νέους επενδυτές της ΑΕΚ, έβαλε ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε σε δύο ομάδες επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εισχωρήσουν στο μετοχικό σχήμα, ενώ, για πρώτη φορά, ακούστηκαν συγκεκριμένα και τα ονόματα των εμπλεκομένων. Ο Κύπριος επιχειρηματίας Ηλίας Ηλία ηγείται της πρώτης και ο συμπατριώτης του, νυν αντιπρόεδρος, Παντελής Αθηνής της δεύτερης.

Οπως εξήγησε ο κ. Θανόπουλος, τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία, ενώ σε όλες τις κινήσεις που γίνονται τηρείται απόλυτη σχολαστικότητα. «Δεν θα βάλουμε την ΑΕΚ ξανά σε περιπέτειες. Περιμένω σε μια εβδομάδα έναν… αρραβώνα ενός σημαντικού ποσού. Αλλιώς δεν πρόκειται να προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον «Κροίσο» του Ιουλίου, ο οποίος ήταν ο Κύπριος Χρήστος Αναστασίου, αλλά απέσυρε το ενδιαφέρον του, αφού δεν μπόρεσε «να δώσει δεσμεύσεις και διασφαλίσεις». Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι υπέπεσε σε «επικοινωνιακό λάθος», που δεν διέψευσε, τότε, τα δημοσιεύματα στα οποία υπήρχαν ανακρίβειες.

Στην αναφορά του για το γήπεδο είπε ότι με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν γίνεται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Αν δεν προχωρήσει θα εξετάσουμε όλες τις λύσεις». Για το προπονητικό κέντρο ξεκαθάρισε, μεταξύ άλλων, ότι τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο η ομάδα θα κάνει χρήση, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως η σύμβαση που θα κατατεθεί θα εγκριθεί παμψηφεί στο διοικητικό συμβούλιο.

Για τις μεταγραφές είπε ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να περάσουμε 50 μέρες χωρίς να κάνουμε κάποια κίνηση, αλλά τότε δεν υπήρχαν πόροι», ενώ παραδέχτηκε ότι το έλλειμμα της ομάδας είναι περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ. Τέλος, στάθηκε στη μεγάλη συνεισφορά και στήριξη του κόσμου.

Εν τω μεταξύ, το ραντεβού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, το οποίο προανήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Θανόπουλος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Στις προθέσεις των δύο ανδρών είναι να επιλέξουν τα πρόσωπα τα οποία θα στελεχώσουν τις θέσεις του γενικού διευθυντή της ομάδας (αντί τεχνικού διευθυντή), το τμήμα σκάουτινγκ και το γραφείο Τύπου. Οι Βασίλης Δημητριάδης, Βασίλης Τσιάρτας για το πρώτο και η Αγγελική Αρκάδη για το δεύτερο είναι οι επικρατέστεροι.

Ωστόσο, χθεσινά σενάρια ενέπλεκαν και τον Ντανιέλ Μπατίστα να διεκδικεί πόστο στην ΑΕΚ, ειδικά μετά την ξαφνική παραίτησή του από τεχνικός της Νέας Ιωνίας.

Στα αγωνιστικά οι Τζεμπούρ, Ταχτσίδης, Παυλής επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες. Κανονικά προπονήθηκε και ο Αλβες, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο πόδι από το φιλικό με τον Θρασύβουλο. Απουσίασε ο Λεονάρντο, ο οποίος είχε πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή