Ζαγοράκης: Αν δημιουργήσω διχασμούς, δεν έχω λόγο να μείνω

Ζαγοράκης: Αν δημιουργήσω διχασμούς, δεν έχω λόγο να μείνω

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πολλά από αυτά που είπε προχθές ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάλυψαν μέρος των ερωτήσεων και αποριών του κόσμου του ΠΑΟΚ. Χθες, όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ προσπάθησε να μην αφήσει ερώτημα αναπάντητο. Στο σάιτ της ΠΑΕ δημοσιεύθηκαν οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Πέρα από την εμπιστοσύνη στις επιλογές του, ο Ζαγοράκης απάντησε και για το μέλλον του ΠΑΟΚ με ή χωρίς αυτόν. Ρωτήθηκε αν σκοπεύει να μείνει στη θέση του προέδρου μετά τη λήξη (το καλοκαίρι του 2010) του τριετούς πλάνου και απάντησε πως «δεν σκέφτομαι πότε θα φύγω. Δεν μπορείς να βάλεις τέτοιο χρονοδιάγραμμα και να δουλεύεις απερίσπαστος».

Δέχθηκε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η επιμονή του σε κάποια πρόσωπα διχάζει τον κόσμο και απάντησε πως «το δικό μου όραμα όταν ανέλαβα ήταν η συσπείρωση κι αυτό εξακολουθεί να είναι. Αν καταλάβω ότι οι αποφάσεις μου δημιουργούν διχασμούς και εντάσεις, δεν έχω λόγο να παραμείνω». Πολύ σοβαρή ερώτηση ήταν και αυτή για τη διάδοχη κατάσταση και αν θα εξασφαλίσει ισάξια διοίκηση και τόνισε πως «αυτό που μπορώ να διασφαλίσω είναι να αποφασίσουν για την επόμενη διοίκηση οι χιλιάδες μέτοχοι της ομάδας». Υπήρξε επίσης ερώτηση για τον Αγγελο Αναστασιάδη και απάντησε πως «οι σχέσεις μου είναι πάρα πολύ καλές, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και η κουβέντα αυτή δεν έχει κανένα νόημα», όπως και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με πολύ σαφή απάντηση: «Είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή