Προίκα 2 εκατ. ευρώ από τους «επενδυτές»

Προίκα 2 εκατ. ευρώ από τους «επενδυτές»

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «αρραβώνας», που προανήγγειλε στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, έχει τιμή εκκίνησης δύο εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο γκρουπ επενδυτών, στα οποία ηγούνται οι κ. Ηλία και Αθηνής, αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να καταθέσουν το εν λόγω ποσό, ως δείγμα καλής θέλησης και στη συνέχεια ν’ αρχίσουν οι διαδικασίες για την είσοδό τους στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα επτά εκατομμύρια ευρώ, που απομένουν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα εισρεύσουν στα ταμεία της εταιρείας σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, στο εγγύς μέλλον, οι δύο τάσεις να βάλουν και άλλα χρήματα και να πάρουν στην κατοχή τους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Βέβαια, κάτι τέτοιο μπορούν να πράξουν από τώρα, εάν, τελικά, ασχοληθούν με την ομάδα, αφού θα τους δίνει το δικαίωμα η αλλαγή των ποσοστών που θα επέλθει με την αύξηση. Ωστόσο, ο κ. Θανόπουλος, αναφερόμενος σε αυτό το ενδεχόμενο, διευκρίνισε πως αυτή η προοπτική δεν υπάρχει άμεσα.

Στα αγωνιστικά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με αφορμή και την επιστροφή των διεθνών (εκτός του Γκερέιρο, ο οποίος εξασφάλισε μια μέρα επιπλέον άδεια), έκανε δοκιμή ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Σάχα ήταν τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Αραούχο, αριστερό ο Χουανφράν και οι Αρτσε, Αλβες στο κέντρο της άμυνας. Οι Μάκος, Καφές ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο, σε σύστημα 4-2-3-1, αποτελούνταν από τους Μαντούκα, Σκόκο, Λεονάρντο.

Βέβαια, οι Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Νέμετς, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αφού αγωνίστηκαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν συμμετείχε στο διπλό, γεγονός που δείχνει ότι εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Στον Ρότζερ Γκερέιρο αναφέρθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας σε πολωνική ιστοσελίδα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι είχε ζητήσει νωρίτερα από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. «Πρώτη φορά τον είδα στο EURO 2008. Ηταν ο καλύτερος παίκτης της Πολωνίας. Σκέφτηκα πως ένας παίκτης σαν κι αυτόν χρειαζόταν στην ΑΕΚ. Είχα ζητήσει να τον πάρουμε νωρίτερα, αλλά η τιμή του ήταν πολύ υψηλή. Τον προορίζω για τη μεσαία γραμμή, ίσως και για τη θέση του αριστερού χαφ. Εχει τις ικανότητες να γίνει ο ηγέτης της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.

– Την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, θα τιμήσει η ΠΑΕ, στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή