Θρήνος στον ΠΑΟ για τους οπαδούς

Θρήνος στον ΠΑΟ για τους οπαδούς

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θλιβερή είδηση για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών, επισκίασε τα πάντα χθες στην Παιανία. Το δυστύχημα έγινε περίπου στις 5 τα ξημερώματα στο 147ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στις Λιβανάτες, όταν βαν στο οποίο επέβαιναν εννέα οπαδοί του Παναθηναϊκού και επέστρεφε από την Κομοτηνή, ξέφυγε για άγνωστους λόγους από την πορεία του και συγκρούστηκε με τρία φορτηγά και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ. Η σφοδρή σύγκρουση προκάλεσε τον θάνατο δύο επιβατών του βαν, ηλικίας 24 και 23 ετών, όπως και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο συνεπιβατών τους και του οδηγού του σταθμευμένου Ι.Χ., ο οποίος ήταν κι αυτός οπαδός του Παναθηναϊκού και επέστρεφε από την Κομοτηνή. Οι τρεις σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι ελαφρά τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης. Η τροχαία διενεργεί έρευνα.

Η ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των δύο φιλάθλων μας που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα. Στο ίδιο δυστύχημα, υπήρξαν και τραυματίες, στους οποίους ευχόμαστε την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Οσο για τον Απόστολο και τον Παρασκευά, η μνήμη τους θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά όλων των Παναθηναϊκών και θα δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

Η χθεσινή ημέρα ήταν σημαντική για τρεις «πράσινους». Ο Σεϊταρίδης είναι σε καλή κατάσταση σε σχέση με το μακρύ διάστημα της αποχής του και χθες έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο αναμενόταν. Νέα πρόσωπα στην προπόνηση ήταν και οι Μάντζιος, Κλέιτον. Οπως τους είχε ενημερώσει ο Αντωνίου, ξαναμπαίνουν στη διάθεση του Τεν Κάτε και είναι θέμα δικό του αν και πότε θα τους χρησιμοποιήσει. Δεν ισχύει το ίδιο με τους Τζιόλη και Δημούτσο, οι οποίοι γυμνάζονται μόνοι τους και αλλάζουν σε διαφορετικά αποδυτήρια με τους συμπαίκτες τους.

– Τα συγχαρητήρια του Τεν Κάτε άκουσαν οι παίκτες, με την υποσημείωση ότι για να σκοράρουν νωρίτερα, έπρεπε να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να απέφευγαν τις βαθιές μπαλιές. Τους μίλησε και για τη Γκαλατασαράι, λέγοντας ότι είναι επικίνδυνη ομάδα στην επίθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή