Συντομα

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: Καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι

Ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα, όχι τόσο για την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, όσο για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί ότι η ομάδα σε κάθε αναμέτρηση εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και στην εκτός έδρας αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο με την Καβάλα περιμένει ακόμη καλύτερη εμφάνιση, την οποία θέλει να συνδυάσει με νίκη. Ο Ελληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Ηλία Κάμπα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και από χθες μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αντίθετα, ο Στέλιος Σφακιανάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Σε απολογία ο Ενγκαμπί

Σε απολογία κάλεσε τον Αλέξις Ενγκαμπί η διοίκηση της ΠΑΕ για την αγκωνιά στον Νίνη στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Κομοτηνής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Η διοίκηση του Πανθρακικού, με ανακοίνωση που εξέδωσε, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των φιλάθλων που χάθηκαν άδικα σε αυτοκινητικό δυστύχημα, αλλά και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το χαμό των φίλων της.

ΚΑΒΑΛΑ

Ισοπαλία και χαμόγελα

Την ικανοποίησή του για την ισοπαλία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάννης Παπακώστας μιλώντας στον «Novasport FM»: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Η διοίκηση έκανε επένδυση σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας. Εχουμε έμπειρους παίκτες. Η ομάδα δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό. Καταφέραμε να κλείσουμε τους χώρους. Δεν διώξαμε την μπάλα για να μη χαθεί ο ρυθμός στον αγώνα. Οταν δεν κρατάς την μπάλα, σπας το ρυθμό του αγώνα. Οι γραμμές μας ήταν κοντά».

ΛΑΡΙΣΑ

Ετοιμος ο Μάλαρτζ

Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, καθώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Πολωνός τερματοφύλακας προπονήθηκε κανονικά, αφού το αιμάτωμα που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο υποχώρησε, ενώ επανήλθε και ο Κυριακίδης, ο οποίος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Θέλει να πάει στα πλέι οφ

Την είσοδο στα πλέι οφ έθεσε ως στόχο της ομάδας ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio 104,2», τόνισε ότι κάθε χρόνο η ομάδα ανεβάζει ψηλότερα τον πήχυ: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που βρίσκεται για τέταρτη χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Στόχος μας είναι να μείνουμε σε αυτήν την κατηγορία για πάντα, ώστε να μπορούμε να βάζουμε υψηλότερους στόχους. Φέτος έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με άλλες χρονιές και θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε την προηγούμενη χρονιά. Εχουμε βάλει στόχο να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι στην έδρα μας, γιατί εκτός παίζουμε πάντα καλύτερα. Αν μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ, τότε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή