«Καμπάνα» στα κορίτσια του ΠΑΟ για την μπλούζα

«Καμπάνα» στα κορίτσια του ΠΑΟ για την μπλούζα

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στέρηση της φιλάθλου ιδιότητος για ένα μήνα τιμωρήθηκαν από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού που φόρεσαν την μπλούζα με το χυδαίο σύνθημα «Τσο & Λο», μετά την ολοκλήρωση του αγώνα τους με τον Ολυμπιακό, κατά την απονομή του περσινού πρωταθλήματος. Η ποινή των αθλητριών λήγει στις 14 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών τιμωρήθηκαν ο τέως πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο έφορος των «πρασίνων», Βασίλης Πιστιόλης.

«Δεν θέλαμε να εξοντώσουμε ούτε τις αθλήτριες ούτε το σωματείο. Δείξαμε ότι η ΕΦΙΠ είναι εδώ, καθώς επενέβη αυτεπαγγέλτως μετά το περιστατικό. Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι οι πράξεις που θα αντιβαίνουν το αθλητικό πνεύμα θα τιμωρούνται», δήλωσε στην «Κ» ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ, Γιώργος Λενός. Με απαγόρευση συμμετοχής υπό οποιαδήποτε ιδιότητα στα κάθε είδους αθλητικά σωματεία, ενώσεις, επαγγελματικούς συνδέσμους ή ομοσπονδίες για χρονικό διάστημα ενός μηνός τιμωρήθηκαν οι βολεϊμπολίστριες Χατζηνίκου, Ντουμιτρέσκου, Τζανακάκη, Σαπαρέφσκα, Κουντουξίδου, Παπαγεωργίου, Μυλωνά, Τότσκο, Φερνάντεζ και Τομάσεβιτς. Σύμφωνα με την ΕΦΙΠ, οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού παραβίασαν τις διατάξεις για δυσφήμιση του αθλήματος με την ενέργειά τους. Σύμφωνα με την ποινή της ΕΦΙΠ, οι αθλήτριες θα μείνουν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα, δηλαδή δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν μέρος ούτε στα φιλικά παιχνίδια, με τα οποία θα προετοιμαστεί η ομάδα.

-Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης κατέκτησε η Πολωνία, που νίκησε στον τελικό της Σμύρνης τη Γαλλία με 3-1. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βουλγαρία (3-0 τη Ρωσία).

-Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας, με τη Δυναμό Βουκουρεστίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή