«Φταίμε όλοι, αλλά πάμε για νέα αρχή»

«Φταίμε όλοι, αλλά πάμε για νέα αρχή»

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης και όλοι το αντιλαμβανόμαστε». Χθες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αποψινό αγώνα με την Αλκμααρ στο Φάληρο (21.45, ΝΕΤ), στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αντώνης Νικοπολίδης παραδέχθηκε πως όλοι φταίνε για την εικόνα του Ολυμπιακού, αποφεύγοντας να επιρρίψει όλες τις ευθύνες στον Τιμούρ Κετσπάγια: «Δεν είναι καλό για την ομάδα η αποχώρηση του Κετσπάγια, για το λόγο ότι για να συμβεί έχει γίνει κάτι στραβό. Σίγουρα, δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την όλη κακή πορεία μας. Πρέπει να νικήσουμε, για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση της ομάδας, να ζεστάνουμε τους φιλάθλους μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στο Τσάμπιονς Λιγκ». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλά και τον πρώην προπονητή τους ήταν καλές.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς εμφανίστηκε έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του: «Δεν έχω δουλέψει ως πρώτος προπονητής. Είμαι τελειομανής, έχω δουλέψει με καλούς προπονητές, έχω γνώσεις και πιστεύω στις δυνατότητές μου. Θα δώσω το καλύτερο, για να πάει η ομάδα καλά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε σε μια μέρα, αλλά δεν μπορούμε πολλά». Πριν απ’ τη χθεσινοβραδινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Σωκράτης Κόκκαλης παρουσίασε τον Μπάντοβιτς στους ποδοσφαιριστές. Τους ζήτησε να είναι όλοι ενωμένοι έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες. «Η αρχή πρέπει να γίνει από το παιχνίδι με την Αλκμααρ», τόνισε. Ωστόσο, στη διάρκεια της προπόνησης, ο Γκαλέτι υπέστη θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται έως τις αρχές του επόμενου μήνα.

Τραυματίες είναι τόσο ο Μαρέσκα όσο και ο Ντάρμπισιρ. Ο τελευταίος υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς. Ηταν καθαρές και πλέον είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στους αγώνες. Ο τεχνικός των Ολλανδών, Ρόναλντ Κούμαν, αποκάλυψε πως για την απόλυση του Κετσπάγια ενημερώθηκε με γραπτό μήνυμα στο κινητό απ’ τον συνεργάτη του Τεν Κάτε, Γιάννη Αναστασίου. Εμφανίστηκε, δε, αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή