Ο Κόκκαλης «άδειασε» την επιλογή του

Ο Κόκκαλης «άδειασε» την επιλογή του

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To σχοινί έσπασε. Δέκα λεπτά πριν απ’ τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια. Για την ακρίβεια, η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σωκράτης Κόκκαλης προτίμησε να μην είναι ο Γεωργιανός στον πάγκο της ομάδας ούτε καν στον αποψινό αγώνα με την Αλκμααρ. Αποφάσισε δε να δώσει προσωρινά την τεχνική ηγεσία στον σκάουτερ των πρωταθλητών, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη θα επιχειρήσει την αγωνιστική ανάταση των Πειραιωτών.

Οι εξελίξεις αυτές φαντάζουν με ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ. Ο κ. Κόκκαλης ελπίζει πως με την αλλαγή αυτή θα βελτιωθεί το κλίμα και θα καταφέρουν οι παίκτες να διορθώσουν την αγωνιστική τους εικόνα. Κάτι που τόνισε χθες και ο διευθυντής επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης: «Μια αλλαγή προπονητή αλλάζει το κλίμα σε μια ομάδα που δεν πήγαινε καλά. Προφανώς θα είναι προσωρινές οι επιλογές των Μπάντοβιτς και Νινιάδη. Εχουν προσφέρει στην ομάδα και γνωρίζουν τον Ολυμπιακό. Θα την πάνε καλά μέχρι να βρει η διοίκηση τον μόνιμο προπονητή. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού άλλωστε». Στην παρούσα φάση ουδείς γνωρίζει ποιος (προπονητής) και πότε θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία: «Τίποτα δεν αποκλείεται σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Να μην ξεκινήσετε την ονοματολογία για προπονητές. Τις επόμενες εβδομάδες ή μέρες θα γνωρίζετε τον επόμενο προπονητή. Εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε γιατί έφυγε ο Κετσπάγια», κατέληξε ο κ. Μώραλης.

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε στον Τιμούρ Κετσπάγια ο Γιάννης Χρυσικόπουλος σε συνάντησή τους χθες το πρωί στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Μάλιστα, δεν υπήρχαν και διαδικαστικά προβλήματα, καθώς εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει ο Γεωργιανός πως σε περίπτωση απομάκρυνσής του δεν θα διεκδικούσε αποζημίωση. Για τις εξελίξεις, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενημερώθηκε τηλεφωνικώς χθες το πρωί. Οπως παραδέχθηκε, δεν περίμενε να του ζητηθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Συναντήθηκε μαζί του και εξέτασαν το πλαίσιο συνεργασίας τους. Θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή