Συντομα

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤΥποδοχή ηρωα απ’ την Τζαμάικα

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι Τζαμαϊκανοί στον Ουσέιν Μπολτ. Ο πρωταθλητής βρίσκεται στην πατρίδα του, απ’ όπου ξεκαθάρισε ότι στο πρόγραμμά του δεν υπάρχουν αγώνες κλειστού στίβου. «Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι τώρα σε αγώνες του κλειστού και δεν με ενδιαφέρει να αγωνιστώ και στο μέλλον», υπογράμμισε. Ο Μπολτ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικα, Μπρους Γκόλντινγκ.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Εκτός τελικού λόγω ίωσης

Δεν θα πάρει μέρος στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η εθνική ομάδα γυναικών. Οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη απέσυραν τη συμμετοχή τους, λόγω ασθενείας. Η Τσιαρτσιάνη τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό, λόγω ίωσης, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι η Βίκυ Αρβανίτη ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

ΕΘΝΙΚΗ

Ξανά πρώτη κατηγορία

Στην κορυφαία κατηγορία του ευρωπαϊκού πινγκ πονγκ επέστρεψε η εθνική μας ομάδα. Οι διεθνείς μας προκρίθηκαν στον τελικό της Τσάλεντζ Ντιβίζιον ύστερα από τη νίκη τους επί της Αγγλίας με 3-0. Ετσι, παρά την ήττα στον τελικό από την Πορτογαλία με 1-3, πήραν το εισιτήριο για τα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού βόλεϊ. «Αντιμετωπίσαμε όλα τα ματς με την κατάλληλη σοβαρότητα και κοιτούσαμε να τα τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μετά τον περσινό υποβιβασμό, επανήλθαμε άμεσα στην πρώτη κατηγορία γιατί αυτή η θέση μάς αξίζει», δήλωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης. Η εθνική γυναικών έχασε από τη Σλοβενία με 2-3.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Χάλκινο ο Νάκος

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Θόδωρος Νάκος στο παγκόσμιο κύπελλο νέων του Λουξεμβούργου. Ο 20χρονος ξιφομάχος, μετά την επιτυχία του, βρέθηκε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία είναι η υψηλότερη που είχε ποτέ η ελληνική ξιφασκία.

ΒΟΛΕΪ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Χωρίς τον Φοντέλες

Δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Φελίπε Φοντέλες. Ο Βραζιλιάνος βολεϊμπολίστας έκανε επέμβαση στο πόδι. Η αποθεραπεία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «ερυθρολεύκων» θα γίνει, αρχικά, στη Βραζιλία και, στη συνέχεια, στη χώρα μας. Από σήμερα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα πάρουν μέρος και οι διεθνείς μας που αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό της Τουρκίας. O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι συνεργάτης του Στέλιου Καζάζη θα είναι ο παλιός παίκτης της ομάδας, Παύλος Καραμαρούδης. Στην πόλη Οντζάκ της Βοσνίας θα βρεθεί σήμερα ο Αρης. Οι «κίτρινοι» θα πάρουν μέρος στην προκριματική φάση του βαλκανικού κυπέλλου, με πρώτη αντίπαλο την οικοδέσποινα (18/9).

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

«Εφυγε» ολυμπιονίκης

Απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, στο Λονδίνο, βρέθηκε ο ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Ντάρεν Σάδερλαντ. Ο Ιρλανδός είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου (75 κ.) και μετά το 2008 ξεκίνησε επαγγελματική καριέρα. Τον αθλητή βρήκε ο μάνατζέρ του, Φρανκ Μαλόνεϊ, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Συλλογή μεταλλίων

Τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο, ήταν ο απολογισμός της εθνικής ομάδας ενηλίκων και νέων ιππέων στο βαλκανικό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη. Οι αθλητές μας (Γιούρι Κερμέντι, Ελίνα Δενδρινού, Στέλιος Σταυρουλάκης και Αλέξανδρος Φουρλής) πρώτευσαν στο ομαδικό.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Μπροστά ο Κακλαμανάκης

Σε αγώνα που αποτελεί για την Αγγλία τεστ εν όψει των Ολυμπιακών του 2012 παίρνουν μέρος οι ιστιοπλόοι μας. Η διοργάνωση διεξάγεται στο Γουέιμουθ και στα RSX έχουν διεξαχθεί δύο ιστιοδρομίες, όπου προηγείται ο Κακλαμανάκης. Στα Σταρ παίρνει μέρος το δίδυμο Αιμίλιος Παπαθανασίου – Πάχος Παπαστεφάνου, οι οποίοι είναι 11οι (2 κούρσες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή