Επι σκοπον

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΙ τώρα που απολύθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να… κοιμούνται ήσυχοι! Σήμερα η ομάδα στον αγώνα με την Αλκμαάρ θα είναι τελείως μεταμορφωμένη. Σχεδόν άλλη. Με τον Ντουντού να έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του, όπως και ο Γκαλέτι. Τον Ντιόγκο να είναι πάλι ο… περσινός. Τον Ζαϊρί να αποδεικνύεται άξιος αντικαταστάτης των Λέτο και Τζόρτζεβιτς. Και πολλές άλλες αλλαγές προς το καλύτερο.

ΑΦΟΥ ο Κόκκαλης έδιωξε τον Γεωργιανό προπονητή, τον οποίο ο ίδιος είχε εκθειάσει κατά την παρουσία του, όλα θα διορθωθούν στον Ολυμπιακό. Μπορεί να ξεπεράσει κι ο Ντάρμπισιρ το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στους προσαγωγούς! Αφού κατά τον πρόεδρο της ΠΑΕ για όλα έφταιγε ο απολυθείς τεχνικός.

ΑΥΤΟΣ ήταν που δεν κράτησε τον Βαλβέρδε και το επιτελείο του, για να κάνει οικονομία στην εταιρεία κάπου 1.000.000 ευρώ. Ο ίδιος δεν θέλησε να μείνει ο Λέτο στην ομάδα. Πάλι αυτός δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη και να βρει τον αντικαταστάτη του. Εκανε και πολλά άλλα λάθη ο Κετσπάγια. Μα το πιο μεγάλο, είναι που δεν σηκώθηκε να φύγει ο ίδιος, όταν ακόμα μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κατάλαβε πως το αφεντικό του θα τον άφηνε να παίξει με αριστερό χαφ τον δεξιοπόδαρο Ζαϊρί!

ΕΙΝΑΙ φανερό πως ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να επιστρέψει στα «πέτρινά του χρόνια». Δεν είναι μόνο που από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλάζει προπονητή. Το φαινόμενο είναι συνηθισμένο. Εκείνο που ανησυχεί τους φίλους του, όχι τους οργανωμένους με τους οποίους μίλησε ο Κόκκαλης και ζήτησε τη συμπαράστασή τους, είναι πως βλέπουν τον πρόεδρο τής ΠΑΕ να έχει παραδεχθεί ουσιαστικά την αδυναμία του να βοηθήσει την ομάδα. Υλικά και ηθικά.

ΑΡΧΙΣΕ να θυμίζει ο Ολυμπιακός και οι υποστηρικτές του… Παναθηναϊκού. Ο οποίος ό,τι στραβό και ανάποδο του συνέβαινε το έριχνε στη διαιτησία και στο κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΗΝ πρώτη γεύση της αντίδρασης για την ισοπαλία με την Καβάλα την είδαμε χθες. Φταίει ο επόπτης που ακύρωσε -σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών και μη- το γκολ του Λεονάρντο, επειδή ο Ντιόγκο ήταν σε θέση οφ σάιτ.

ΜΑΛΙΣΤΑ. Φταίει αυτό και όχι που επειδή για ενενήντα πέντε λεπτά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μία κλασική ευκαιρία στο τέρμα της φιλοξενούμενης.

ΑΥΤΟ και μόνο το γεγονός δείχνει πως άρχισαν στον Ολυμπιακό να αισθάνονται σαν «μικρή» ομάδα, που για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι αυτοί που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Εξάλλου το είπε και ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο σύλλογος δέχεται πόλεμο από κάποια ΜΜΕ.

ΑΝ εκεί κάτω στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν κρατήσουν την ψυχραιμία τους σ’ αυτήν τη δύσκολη οικονομικά και αγωνιστικά περίοδο και προσπαθήσουν με διάφορα επικοινωνιακά τεχνάσματα να επιρρίψουν αλλού τις ευθύνες για άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, η κατρακύλα από την κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι πολύ επώδυνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή