Μπάγεβιτς: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε τη νίκη

Μπάγεβιτς: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε τη νίκη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σχέδιο του «Γκούτισον Παρκ» γνωστοποίησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του αγώνα με την Εβερτον (22.05). Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ανησυχίες για το παιχνίδι.

«Δεν με τρομάζει τίποτα. Μόνο το αποτέλεσμα σκέφτομαι. Ανάλογα και τι θα κάνει ο αντίπαλος παίζει ρόλο. Αν μας πιέσει, δεν θα έχουμε κάνει αυτό που θέλουμε. Δεν εξαρτάται από μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάθε παίκτης της Εβερτον μαρκάρει, τρέχει και η ομάδα πρεσάρει. Εχει καλή επίθεση, αλλά η άμυνα είναι το δυνατό σημείο της. Δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε. Και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα κάθε ένας θα είναι ευχαριστημένος από μια ισοπαλία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με την απουσία του Μαϊστόροβιτς και τις εναλλακτικές λύσεις που έχει, ο Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στον Γιάχιτς και τον Αρτσε. «Ο Γιάχιτς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Για τον Αρτσε έχουμε θέμα με την μπλε κάρτα του. Θα δούμε αύριο. Και οι δυο δεν έχουν παίξει μαζί με τον Αλβες. Αλλά δεν έχουμε άλλη λύση», κατέληξε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα.

Τους ποδοσφαιριστές, στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να επιβάλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και να μην παρασυρθεί από αυτόν της Εβερτον.

Οσο για την εικόνα της ομάδας, τόνισε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται και τα αποτελέσματα βγαίνουν στο γήπεδο.

Ο κ. Μπάγεβιτς πιθανότατα να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Σάχα, η τετράδα της άμυνας οι Αραούχο, Ζεράλντο, Γιάχιτς, Χουανφράν, Καφές, Μάκος, Ενσαλίβα στα χαφ και Σκόκο, Λεονάρντο, Μπλάνκο μπροστά. Θέση, πάντως, διεκδικούν και οι Νέμεθ, Μαντούκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή