Νίκη επί της Ουκρανίας, αύριο με την ισχυρή Ισπανία

Νίκη επί της Ουκρανίας, αύριο με την ισχυρή Ισπανία

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν μια προαναγγελθείσα νίκη η χθεσινή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο νέων γυναικών, που διεξάγεται στο προάστιο της Νάπολης, Φουόριγκρότα, αφού η Ουκρανία δεν διαθέτει ομάδα ικανή ν’ αποκλείσει την ελληνική. Το τελικό σκορ τα λέει όλα: 26-4 (οκτάλεπτα: 3-0, 7-2, 8-1, 8-1). Το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν και θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού ουδέν προσφέρει στο ελληνικό πόλο. Αντίθετα, θα προσφέρει το αυριανό με την ισχυρότατη Ισπανία, στους προημιτελικούς, διότι με νίκη η Ελλάδα θα διεκδικήσει μετάλλιο.

Για την καταγραφή στην ιστορία, αναφέρουμε ότι ο προπονητής Κώστας Πετράκης χρησιμοποίησε τις Κούβδου (Γούλα), Παπαγεωργίου 1, Τετζαλίδου 7, Αλεξάκη 3, Βασιλακοπούλου, Τσουκαλά 6, Φαρμάκη 3 (Πανουσάκη 3, Τζίμα 3, Αρώνη, Κώτσια, Γαρυφάλλου). Η ομάδα μας είχε 7/7 στην παίκτρια παραπάνω και 1/1 πέναλτι. Τα τέρματα της Ουκρανίας (2/7 στην παραπάνω, ενώ έχασε πέναλτι που απέκρουσε η Γούλα, όταν το σκορ ήταν 19-3) πέτυχαν οι Μπόικο, Ρομανόβα, Τσιούχ και Χιτσίνσκα.

Ο κ. Πετράκης εκμεταλλεύτηκε το παιχνίδι για να κάνει προπόνηση εν όψει της αυριανής συνάντησης. Εφάρμοσε κάποια συστήματα που θέλει να παίξει η ομάδα μας εναντίον των Ισπανίδων, αλλά, από τις αντιδράσεις του, φάνηκε πως δεν έμεινε πολύ ευχαριστημένος στον συγκεκριμένο τομέα.

Στους προημιτελικούς προκρίθηκαν ως πρώτες στον όμιλό τους οι Ουγγαρία, Ολλανδία, Ισπανία και Ρωσία και οι Ελλάδα, Ιταλία (νίκησε 12-4 την Πορτογαλία), Μ. Βρετανία (19-8 τη Γαλλία) και Σερβία (09-4 τη Σλοβακία). Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Ελλάδα – Ισπανία, Ουγγαρία – Ιταλία, Ρωσία – Μ. Βρετανία και Ολλανδία – Σερβία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή