Σπουδαία ανατροπή της Αρσεναλ στη Λιέγη

Σπουδαία ανατροπή της Αρσεναλ στη Λιέγη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και έχανε από τη Σταντάρ Λιέγης μέχρι το 79΄, η Αρσεναλ πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο, μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3 και αποκατέστησε την… τάξη στον όμιλο του Ολυμπιακού. Αν οι Βέλγοι κατάφερναν να κρατήσουν τη νίκη, θα μπερδευόταν πολύ η κατάσταση ακόμα και για το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Κατά τα άλλα, το πιο λαμπερό παιχνίδι της χθεσινής ημέρας ήταν και το πιο φτωχό σε θέαμα. Ιντερ και Μπαρτσελόνα έπαιξαν πολύ συντηρητικά και πρόσφεραν ελάχιστες συγκινήσεις, σε ένα ματς με λιγοστές καλές στιγμές και ευκαιρίες. Φτωχή ήταν και η παράσταση της Λίβερπουλ (δύσκολη νίκη επί της Ντέμπρετσεν με 1-0) ενώ με το ίδιο σκορ η Λιόν νίκησε τη Φιορεντίνα. Εκτός της Αρσεναλ, ανατροπή έκανε και η Ντιναμό Κιέβου (έχανε 0-1 από τη Ρούμπιν Καζάν και νίκησε 3-1 με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο). Συνοπτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

5ος όμιλος: Λίβερπουλ – Ντέμπρετσεν 1-0 (45′ Κάουτ), Λιόν – Φιορεντίνα 1-0 (76′ Πιάνιτς)

6ος όμιλος: Ντιναμό Κιέβου – Ρούμπιν Καζάν 3-1 (71′ Γιουσούφ, 80′ Μαγκράο, 85′ Γκούσεφ – 25′ Ντομίνγκεζ), Ιντερ – Μπαρτσελόνα 0-0

7ος όμιλος: Σεβίλλη – Ουνιρέα 2-0 (45′ Λ. Φαμπιάνο, 70′ Ρενάτο), Στουτγκάρδη – Ρέιντζερς 1-1 (18′ Πογκρέμπνιακ, 77′ Μπουγκέρα)

8ος όμιλος: Σταντάρ Λιέγης – Αρσεναλ 2-3 (2′ Μαγκάνο, 5′ πεν. Γιοβάνοβιτς – 45′ Μπέντνερ, 79′ Βερμούλεν, 81′ Εντουάρντο), Ολυμπιακός – Αλκμααρ 1-0 (79′ Τοροσίδης)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή