Στόματα ερμητικά κλειστά στον Ολυμπιακό για την υγεία του Φοντέλες

Στόματα ερμητικά κλειστά στον Ολυμπιακό για την υγεία του Φοντέλες

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σιγή ιχθύος επικρατεί στον Ολυμπιακό γύρω από το θέμα του Φελίπε Φοντέλες. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου βολεϊμπολίστα ενημέρωσε τη διοίκηση ότι ο παίκτης δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην προετοιμασία γιατί έκανε επέμβαση στο γόνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ακραίος δεν ήρθε στη χώρα μας για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ το συμβόλαιο το έστειλε από την ιδιαίτερη πατρίδα του. Ετσι, κανείς δεν γνωρίζει εάν ο παίκτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός διότι η επέμβαση έγινε στη Βραζιλία χωρίς να ενημερωθούν οι γιατροί του συλλόγου και, μέχρι χθες, κανείς δεν ήξερε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα που έχει ο ακραίος στο γόνατο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα τεθεί στις διαταγές του Κρίστιανσον πριν περάσουν, τουλάχιστον, δύο μήνες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μάνατζερ του αθλητή δεν ανέφερε το ακριβές χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η αποθεραπεία του πελάτη του. Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, ζήτησε από τον αθλητή να μείνει στη Βραζιλία μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με την υγεία του και άγνωστο παραμένει πότε θα έρθει ο βολεϊμπολίστας στην Ελλάδα.

Η απουσία του Φοντέλες αποτελεί… δώρο Θεού για τον συμπατριώτη του, τον Λεονάρντο Καλτέιρα. Ο Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε από το Φοίνικα Σύρου, ήταν, μετά την μεταγραφή του Φελίπε, να δοθεί δανεικός. Τώρα, όμως, ύστερα από αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον Ολυμπιακό, καθώς χαίρει της εμπιστοσύνης του Κρίστιανσον. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο προπονητής των Πειραιωτών θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του προκειμένου να προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια. Στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί ένα τουρνουά τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

– Στη Βοσνία βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Αρη. Στην πόλη Οντζάκ θα αρχίσει αύριο το βαλκανικό κύπελλο, στο οποίο θα πάρει μέρος η ελληνική ομάδα. Στην πρεμιέρα, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τη γηπεδούχο Οντζάκ, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την Μπούντβα.

– Αγώνα πρωταθλήματος θύμιζε, σε ό,τι αφορά την παρουσία φιλάθλων, το φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με τη Δυναμό Βουκουρεστίου (3-0, 25-22, 25-18, 25-22), ενώ οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν και στο 4ο σετ (28-26). «Τα παιχνίδια αυτά είναι για να μπορέσουν οι παίκτες να δέσουν σαν ομάδα. Φέτος, ο Ηρακλής έχει στη σύνθεσή του πολλά νέα πρόσωπα. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος για να δουλέψουμε», δήλωσε ο προπονητής, Χάρι Μπρόκινγκ.Σπυριδουλα Σπανεα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή