Πίσω από τις Κάμερες

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενθουσιασμένος με τους φιλάθλους

«Μέλι στάζει» ο Ζίκο για τον κόσμο του Ολυμπιακού, Στην πρώτη του παρουσία στο Φάληρο, εντυπωσιάστηκε απ’ την παρουσία των φιλάθλων. Οσο για τους παίκτες, στο περιβάλλον του έπλεξε το εγκώμιο του Μέλμπεργκ, θαύμασε το πάθος που είχε ο Τοροσίδης, ενώ υποστήριξε πως ο Ντιόγκο αποδίδει καλύτερα παίζοντας πίσω απ’ τον επιθετικό. Για τον Λεονάρντο θεωρεί πως η θέση του είναι αυτή του ακραίου αμυντικού και όχι του αριστερού χαφ. Ν. Ν. Γ.

Παρόντες και στη βροχή

Παρά τη χθεσινή βροχή και το εργάσιμο της ημέρας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που πήγαν στο ΟΑΚΑ για το ματς με τη Γκαλατασαράι ήταν περισσότεροι από τις εκτιμήσεις που έγιναν με βάση την προπώληση των εισιτηρίων. Το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά από έξι χρόνια, έχει κρατήσει «ζεστούς» τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και παρά το ασυνήθιστα αναιμικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα στην Ευρώπη, ακολουθούν κι ας μη γεμίζουν ασφυκτικά το ΟΑΚΑ όπως άλλες εποχές, όπως η περυσινή. Χρ. Κ.

Επισκέψεις για Σπανούλη

Η διαμονή της μέλλουσας μητέρας του γιου του, Ολυμπίας, στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, έκανε πολύ ήρεμο τον Βασίλη Σπανούλη, παραμονές του σημερινού προημιτελικού αγώνα με την Τουρκία. Λίγη συζήτηση, μερικές «κλεφτές» αγκαλιές και ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, έδειχνε χαλαρός και έμεινε μακριά από το άγχος της κρίσιμης αναμέτρησης. Αφήστε που ξέρουμε εκ των προτέρων πού θα αφιερώσει ο «Bill» το μετάλλιο ή την όποια επιτυχία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ.Γ. Β.

Παράπονα Γάλλων

Νικητές κατά… λάθος, στο πρόσφατο παιχνίδι τους με την Ελλάδα, ένιωσαν οι παίκτες της Εθνικής Γαλλίας και έριξαν την ευθύνη στους Ελληνες παίκτες που δεν ήθελαν να… νικήσουν. Στις προσωπικές ιστοσελίδες τους στο Διαδίκτυο, ο Νικολά Μπατούμ και ο Αλί Τραορέ «κατήγγειλαν» τους Ελληνες παίκτες για «αδιαφορία». «Μου σχηματίσθηκε έτσι η εντύπωση ότι δεν ήθελαν να μας κερδίσουν και εμείς, από την πλευρά μας, δεν ξέραμε πώς να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση», έγραψε ο Αλί Τραορέ, ενώ και ο Μπατούμ ανέφερε: «Ισως το γεγονός ότι ο νικητής θα έπαιζε με την Ισπανία τους έκανε να μη θέλουν να μας νικήσουν. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν χαρήκαμε τη νίκη γιατί έμοιαζε να νικήσαμε έναν αντίπαλο σε αγώνα επίδειξης». Γ. Β.

Υπερόπτες οι Ισπανοί

Οι Ισπανοί δεν παύουν στις δηλώσεις που κάνουν να σέβονται, αλλά ταυτόχρονα και να υποβιβάζουν την τύχη της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ. Ισως, λόγω των νικών που έχουν πετύχει τα τρία τελευταία χρόνια στο Παγκόσμιο του 2006, στο ευρωπαϊκό του 2007 και στους Ολυμπιακούς του 2008, να θεωρούν ότι η Εθνική μας ομάδα εξακολουθεί να είναι του «χεριού» τους. Πάντως, αν η Εθνική προκριθεί σήμερα στον ημιτελικό, θα παίξει με τον νικητή του χθεσινού αγώνα Γαλλίας-Ισπανίας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν και μετά την πιθανή νέα ελληνοϊσπανική αναμέτρηση, θα γίνουν ίδιες δηλώσεις, σε περίπτωση ήττας των «φούριας ρόχας»… Γ. Β.

Αδεια γήπεδα

Κατά της ποινής κεκλεισμένων των θυρών τάχθηκε ο Ολεγκ Προτάσοφ με αφορμή αυτό που θα βιώσει ο Ηρακλής κόντρα στη Λάρισα, αγωνιζόμενος χωρίς τον κόσμο του λόγω τιμωρίας της έδρας του. «Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι κάτι άλλο, είναι προπόνηση. Μόνο στην Ελλάδα είναι αυτή η τιμωρία. Αν θέλεις να τιμωρήσεις κάποια ομάδα, μάζεψε τον κόσμο, μάζεψε τα χρήματα και δώστα κάπου. Πρέπει να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, μας βοηθάει και τον θέλουμε κοντά μας», σχολίασε ο Ουκρανός τεχνικός. Γ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή