Συντομα

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑΑπορρίφθηκε η προσφυγή της ΝΟVΑ

Απορρίφθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που υπέβαλε χθες στο Πρωτοδικείο η Forthnet (NOVA) ζητώντας να απαγορευτεί στην ΕΡΤ να προβάλει στιγμιότυπα από τους αγώνες των ομάδων που μετέχουν στην κεντρική διαχείριση (όλες πλην Ολυμπιακού, Ξάνθης). Παρέμβαση υπέρ του συνδρομητικού καναλιού έκανε η Σούπερ Λίγκα. Η κύρια αγωγή θα συζητηθεί στις 29 Ιανουαρίου.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ

Μία αγωνιστική ο Ν’ Γκαμπί

Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 80 χιλ. ευρώ επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Ν’ Γκαμπί, διότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο «στο 57΄ λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κτύπησε με τον αγκώνα τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Σωτήρη Νίνη. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρόγραμμα των εκλογών

Η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την παραμονή και την επομένη των εθνικών εκλογών. Προεκλογικά (Σάββατο 3 Οκτωβρίου) θα παίξουν: Πανθρακικός – Αρης (16.45 ΣΚΑΪ), ΠΑΣ Γιάννινα – Καβάλα (16.45 ΝΟVΑ) και Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (19.00 ΝΟVΑ). Μετεκλογικά (Δευτέρα 5 Οκτωβρίου) θα αγωνιστούν: Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (16.45 ΝΟVΑ), Πανιώνιος – Ατρόμητος (16.45 ΝΟVΑ), ΠΑΟΚ – Ηρακλής (19.00 ΝΟVΑ), Ξάνθη – ΑΕΚ (19.00 ΝΕΤ) και Παναθηναϊκός – Λάρισα (21.15 ΝΟVΑ).

ΛΑΡΙΣΑ

Ευχαριστημένος ο κόουτς

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα με την πάροδο του χρόνου θα εμφανίζεται καλύτερη, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής της Λάρισας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του: «Το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, βλέπω πολύ μεγάλη διάθεση, μεγάλη συγκέντρωση και στις προπονήσεις και μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν τι θέλω».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

«Μπορούμε και τη νίκη»

Η καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης του δίνει το δικαίωμα να έχει βλέψεις για τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Ο αντίπαλός μας θα μας πιέσει πολύ και θα κυνηγήσει τη νίκη, διότι έχει κάνει μερικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος», τόνισε ο αμυντικός του Αστέρα, Νίκος Λαζαρίδης και συνέχισε: «Θα παίξουμε για τη νίκη. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή