Με επιθετικές διαθέσεις κατεβαίνει ο Αρης στο ΟΑΚΑ

Με επιθετικές διαθέσεις κατεβαίνει ο Αρης στο ΟΑΚΑ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα είναι έκπληξη αν ο Αρης παραταχθεί με επιθετικό σχήμα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Ιομάρ Μαζίνιο δοκίμασε στη διάρκεια της εβδομάδας το 4-4-2 με τους Σεμπαστιάν Αμπρέου και Σέρχιο Κόκε και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει δίδυμο στην επίθεση, στοχεύοντας ξεκάθαρα στους τρεις βαθμούς.

Ο Ντάριο Φερνάντες αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στη γάμπα, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και λογικά ο Ιομάρ Μαζίνιο θα τον έχει στο αρχικό σχήμα το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Προβλήματα στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης είχαν και οι Κάρλος Αράνο και Πίτου Γκαρσία, όμως αμφότεροι θα τεθούν στη διάθεση του Μαζίνιο.

Ιδια συνταγή στην άμυνα και αλλαγές στο κέντρο και την επίθεση σκέφτεται να κάνει ο Φερνάντο Σάντος στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται στη διατήρηση των Αραμπατζή, Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο στην άμυνα, τετράδα που χρησιμοποίησε και στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Αλλαγές στο κέντρο

Στο κέντρο θα χρησιμοποιήσει τους Γκαρσία, Φωτάκη και Σορλέν που επανέρχεται μετά από 1,5 μήνα απουσίας, ενώ επιθετικά σκέφτεται να μην ξεκινήσει τον Κονσεϊσάο, αλλά να βάλει στα άκρα τους ταχείς Κουτσιανικούλη, Βιεϊρίνια και τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή.

Δύο ντέρμπι με συγκομιδή έναν βαθμό είχε ο Ηρακλής και φυσικό επόμενο ο Ολεγκ Προτάσοφ να ζητήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης από τους παίκτες του κόντρα στη Λάρισα, αύριο το απόγευμα.

«Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι και μετά την ήττα πρέπει να επιστρέψεις όσο πιο γρήγορα στις νίκες για να συνεχίσεις την πορεία σου. Ποδόσφαιρο είναι και μπορεί να υπάρχουν ήττες και ισοπαλίες και νίκες. Ολα είναι μέσα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να βρούμε τον δρόμο μας», τόνισε ο Ουκρανός τεχνικός.

Οι κυανόλευκοι θα παίξουν σε άδειο Καυταντζόγλειο, καθώς θα εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή