Πίσω από τις κάμερες

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα συναντηθούν ξανά

Ο ένας έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, ο άλλος κατηγορήθηκε γι’ αυτό χωρίς όμως να αποδειχθεί τίποτα. Οι δυο τους θα συναντηθούν απόψε στο ΟΑΚΑ. Ο Σισέ αντέδρασε έντονα όταν κατάλαβε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ασχολούνται με το χρώμα του δέρματός του. Ο διαιτητής Μ. Ντάκος που θα διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη κατηγορήθηκε τον περασμένο Μάιο ότι μετά τη λήξη του αγώνα Καβάλα – ΠΑΣ Γιάννινα αποκάλεσε τον Ζαν Μαρί Σιλά «σκυλάραπα». Ο διαιτητής το διέψευσε, οι βοηθοί είπαν ότι δεν άκουσαν τίποτα από την ενδοσυνεννόηση και το θέμα έληξε εκεί, αφού η καταγγελία του ποδοσφαιριστή της ομάδας των Ιωαννίνων, που η κάμερα τον είχε δείξει να αντιδρά όπως ο Σισέ, δεν γινόταν να τεκμηριωθεί. Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα υπάρξει όταν η ΚΕΔ ορίσει τον Ντάκο σε αγώνα του ΠΑΣ και βρεθεί ξανά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σιλά… Μπλου.

Κατευθείαν στα βαθιά

Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι παίρνει ρίσκο όταν αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Μουν με τον Μαρίνο, ακριβώς την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου. Ο 22χρονος αμυντικός μπήκε απευθείας στα βαθιά, με ελάχιστο χρόνο διαθέσιμο για να προσαρμοστεί στην πίεση και στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας. Κι αν το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος δίνει μια άνεση παραπάνω, στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν είναι μόνο ότι οι ομάδες και οι παίκτες είναι πολύ καλύτεροι, είναι και ότι οι συνθήκες του αγώνα είναι εντελώς διαφορετικές. Ο,τι κι αν λέμε, ο Μαρίνος έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του μπροστά σε 50 χιλ. φιλάθλους και ένα τόσο χοντρό λάθος σαν κι αυτό που έφερε το γκολ των Τούρκων στο 5΄, ήταν ανθρώπινο να συμβεί. Καλό είναι οι φίλαθλοι να κατανοούν αυτές τις ιδιαιτερότητες και να μη βιάζονται να προγράφουν παίκτες με το «καλημέρα», όπως το συνηθίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Χρ. Κ.

Κάμπορα ο επόμενος

Με συνοπτικές διαδικασίες επέκτεινε το συμβόλαιό του στον Αρη ο Τόνι Κάλβο και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και ο Ντάρσι Νέτο. Οι κίτρινοι «δένουν» για άλλη μια τριετία την άκρως ποιοτική και πετυχημένη δεξιά πλευρά τους, καθώς συμβόλαιο για δύο χρόνια έχουν και οι Χαβίτο και Φλάβιο που επίσης αγωνίζονται σε εκείνη την πτέρυγα. Επόμενος στόχος της διοίκησης είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χαβιέρ Κάμπορα, που δείχνει ανά πάσα στιγμή ότι έχει επαφή με τα δίχτυα. Ο Αργεντινός επιθετικός σε 12 συμμετοχές με τον Αρη, πέρσι και φέτος, έχει πετύχει οχτώ γκολ και δικαιώνει αυτούς που τον επέλεξαν. Γ. Σ.

Συμβαίνουν κι αλλού

Λέμε ότι στην Ελλάδα κάνουν τρελά λάθη οι σημειωτές των αγώνων πόλο. Να που γίνονται και στα πρωταθλήματα Ευρώπης. Σε παιχνίδι της Ελλάδος, σημείωσε το δεύτερο τέρμα η Τσουκαλά (νούμερο 8), ο σημειωτής έγραψε ότι το πέτυχε το 3 (Τζίμα), αλλά το «πέρασε» δίπλα στ’ όνομα της Βασιλακοπούλου (7)! Ν. Α. Κων.

Σαν τη μύγα…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έμεναν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν μεταβεί στη «νύμφη του Θερμαϊκού» για την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο «Βελλίδειο». Στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε και ο Σταύρος Δουβής. Ο ΓΓΑ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για το μίτινγκ στίβου και ως το μοναδικό «γαλάζιο» στέλεχος στο ξενοδοχείο ήταν σαν τη μύγα μες στο γάλα. Δεν απέφυγε τα πειράγματα, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που ρώτησαν αν ενδιαφέρεται για… μεταγραφή. Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή