Δεν έμεινε ατιμώρητος ο Μπουζάκα

Δεν έμεινε ατιμώρητος ο Μπουζάκα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον χώρο του διεθνούς ποδοσφαίρου φαίνεται ότι είναι δύσκολο να μείνει κάτι ατιμώρητο, όπως καθίσταται σαφές από γεγονότα των τελευταίων ημερών ανά την Ευρώπη. Ο πολύς Ζοζέ Μουρίνιο εξερράγη κατά του διαιτητή για ένα φάουλ στον αγώνα της ομάδας του, της Ιντερ με την Κάλιαρι και εισέπραξε την αποβολή του από τον πάγκο, μία αγωνιστική αποκλεισμό και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Επρόκειτο για την τρίτη αποβολή του Πορτογάλου προπονητή στον ένα χρόνο που δουλεύει στην Ιταλία.

Οταν οι Ελληνες διεθνείς κατηγορούσαν με δηλώσεις τους ότι ο Ελβετός διαιτητής Μάσιμο Μπουζάκα τους έβριζε στη διάρκεια παλιότερου αγώνα στη Νορβηγία (2-2), δεν άνοιξε μύτη. Τώρα όμως που ο ίδιος διαιτητής χρησιμοποίησε την έκταση του μεσαίου του δακτύλου για να απαντήσει στις αποδοκιμασίες των οπαδών της Γιουνγκ Μπόις, η ελβετική ομοσπονδία του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγώνων.

Τιμωρία όμως επιβλήθηκε και στον τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης, και πρώην της Αρσεναλ, Γενς Λέμαν, διότι πήγε χωρίς την άδεια του συλλόγου στο ετήσιο φεστιβάλ μπίρας Οκτόμπερφεστ που άρχισε στο Μόναχο.

Πιθανή είναι τώρα η τιμωρία του δύο φορές σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κρεγκ Μπέλαμι, στο προχθεσινό τοπικό ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, που η τελευταία κέρδισε με 4-3 χάρη σε τέρμα του Μάικλ Οουεν στο 97΄. Οταν ένας οπαδός όρμησε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις, ο Μπέλαμι τον χαστούκισε και η αστυνομία διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Αγνωστο παραμένει ποιοι και πόσοι θα τιμωρηθούν για τις συγκρούσεις οπαδών της Λέφσκι Σόφιας με την ΤΣΣΚΑ, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν έξι άνθρωποι και συνελήφθησαν 54.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή