Επίθεση Πατέρα σε όσους μιλούν για διαιτησία

Επίθεση Πατέρα σε όσους μιλούν για διαιτησία

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη φράση «δεν θέλουμε να ακούμε αηδίες», ο Νικόλας Πατέρας έδωσε την απάντηση του Παναθηναϊκού σε όλους όσοι έσπευσαν να τον μπλέξουν σε σενάρια συνωμοσίας με αφορμή τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Αρη, στο 90΄ του αγώνα της Κυριακής. Η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα γλαφυρή: «Πιστεύω ότι φέτος έχουμε καλή ομάδα. Οσα λέγονται είναι λασπολογία και είναι νωρίς να τα λένε αυτά οι αντίπαλοί μας. Προτείνω στα παπαγαλάκια να ανοίξουμε τον φάκελο της διαιτησίας των τελευταίων 13 ετών και να δούμε».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μετά το Δ. Σ. της ΠΑΕ, όπου ειπώθηκε ότι η ζημία θα είναι περίπου 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να καλυφθεί με τις πωλήσεις (τον Γενάρη ή το καλοκαίρι) παικτών που δεν υπολογίζει ο Τεν Κάτε, με αύξηση των εμπορικών εσόδων ή ενδεχομένως και με μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. «Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός από όλα τα μέλη του Δ. Σ. και προχωράμε χωρίς πρόβλημα. Αν θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα το αποφασίσουμε στο τέλος Μαΐου», τόνισε ο κ. Πατέρας, ο οποίος νωρίτερα είχε ακούσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο να ζητεί μείωση των λειτουργικών εξόδων. «Το προσπαθούμε», ήταν η απάντησή του.

Εντάσεις δεν υπήρξαν μετά τα σχόλια ένθεν κακείθεν της περασμένης εβδομάδας. «Δεν μπήκαμε σε τέτοιες συζητήσεις. Αυτό που πρέπει είναι να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα», δήλωσε ο πρόεδρος, ο οποίος έδειξε ανικανοποίητος από τον Παναθηναϊκό: «Το 4×4 δεν μου λέει τίποτα. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, δεν λειτουργεί ακόμη όπως θέλουμε. Οι παίκτες θέλουν χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Το μόνο που δεν θέλουμε είναι να ακούμε αηδίες για τη διαιτησία». Για επαγγελματικούς λόγους απουσίασαν από το Δ. Σ. οι Θ. Γιαννακόπουλος, Ξυλάς, Προυσανίδης και Ζολώτας.

– Για περίπου 55 λεπτά έπαιξε ο Σεϊταρίδης στο φιλικό 2-1 επί του Αιγάλεω (σκόρερ οι Χριστοδουλόπουλος, Φέτσης). Επανεμφανίσθηκαν, επίσης, οι Μάντζιος και Κλέιτον. Και οι τρεις είναι σε καλό δρόμο, θέλουν όμως περισσότερο χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή