Ισοπαλία με δύο ηττημένους και… παράπονα στη Νέα Σμύρνη

Ισοπαλία με δύο ηττημένους και… παράπονα στη Νέα Σμύρνη

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βαθμός ισοπαλίας από το στείρο 0-0 στη Νέα Σμύρνη δεν ικανοποίησε τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ που στόχευαν στη νίκη για την εξ αναβολής αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής, ενώ ο «Δικέφαλος» του Βορρά επέστρεψε με παράπονα στη Θεσσαλονίκη για το ακυρωθέν γκολ του Βιεϊρίνια, ως οφσάιντ.

Η αναγκαιότητα για νίκη και για τις δύο ομάδες λειτούργησε θετικά, αφού οι ποδοσφαιριστές μπήκαν παθιασμένοι και ορεξάτοι για μπάλα. Ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, ο έλεγχος άλλαζε συνεχώς χέρια και οι ευκαιρίες (ακόμα και τα δοκάρια) ήταν μοιρασμένες. Στο 19΄, ο Καστελιόνε «έπιασε» απευθείας σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Χαλκιά, ενώ έξι λεπτά αργότερα το σουτ του Πάμπλο Γκαρσία σταμάτησε στο δοκάρι του Μπέλιτς.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και οι ευκαιρίες μειώθηκαν, γιατί και οι δύο ομάδες έδειχναν αγχωμένες όσο περνούσαν τα λεπτά και δεν σκόραραν. Στο 73΄ έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι. Ο Βιεϊρίνια έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από κόρνερ, όμως ο διαιτητής Κύρκος ύστερα από υπόδειξη του επόπτη το ακύρωσε ως οφσάιντ. Ο Πορτογάλος ήταν σε θέση οφσάιντ, όμως η μπάλα έφτασε σ’ αυτόν έπειτα από την απομάκρυνση του Μπέλιτς και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκαν, νιώθοντας αδικημένοι και αντέδρασαν με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα στους γηπεδούχους. Ενα δυνατό τάκλιν του Παπάζογλου στον Κοντοέ τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα και έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν με σκληρό παιχνίδι να μη χάσουν και τον έναν βαθμό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Τζαβέλλας, Κοντοές, Καστελιόνε (77΄ Σκούφαλης), Κουμορτζί, Νικολάου, Ριέρα, Ρεκόμπα, Μπάλαμπαν.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Ιβιτς (63΄ Φωτάκης), Κουτσιανικούλης (46΄ Κονσεϊσάο), Φιλομένο (46΄ Παπάζογλου).

Παρελθόν ο Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης, την παραίτηση του οποίου έκανε χθες δεκτή ο Θοδωρής Ζαγοράκης. O πρώην γενικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε υποβάλει την παραίτησή του τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. «Ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης υπέβαλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτησή του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.

Επίσης, συγγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ζήτησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Κύρκος, για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ των φιλοξενουμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή