Ρίχνει τους τόνους ο Π. Γιαννακόπουλος

Ρίχνει τους τόνους ο Π. Γιαννακόπουλος

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και την περασμένη εβδομάδα η οργισμένη αντίδρασή του μετά το 1-3 από την Γκαλατασαράι έδωσε δικαιώματα για… παρεξηγήσεις, ο Παύλος Γιαννακόπουλος κράτησε χαμηλούς τους τόνους τόσο στη συνεδρίαση του Δ. Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και χθες που μίλησε στον ΝovaΣΠΟΡ FM, αναλύοντας όσα είχαν ειπωθεί την προηγούμενη ημέρα. «Ηταν μια ήρεμη συνεδρίαση. Συζητήθηκε ο προυπολογισμός και όλα κύλησαν ομαλά», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος και όταν ρωτήθηκε για το άνοιγμα των περίπου 10 εκατ. ευρώ, φάνηκε αισιόδοξος ότι θα καλυφθεί: «Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι που διοικούν και ασχολούνται ενεργά με τα θέματα του Παναθηναϊκού, έχουν όλες τις δυνατότητες να βρουν λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Κατ’ αρχήν, δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να συζητηθεί αυτή τη στιγμή στο συμβούλιο. Ολα ήρθαν ομαλά και δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Στο τέλος του χρόνου θα κάνουμε απολογισμό και θα δούμε. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι που διοικούν αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό θα καταλάβουν αν έχουν επιτύχει ή αν έχουν αποτύχει».

Την ίδια στάση κράτησε και όταν ρωτήθηκε για τον ΧενκΤεν Κάτε: «Δεν είναι αρμοδιότητα δική μου. Αυτοί που «τρέχουν» τα θέματα της ομάδας, πρέπει να κρίνουν. Να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να πούνε αν πέτυχαν ή απέτυχαν. Εγώ θα κρίνω τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν. Είναι πολύ νωρίς και θα ήταν άδικο να κρίνουμε ανθρώπους που ξεκίνησαν τώρα». Ηταν φανερό ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά. Αφησε την μπάλα στα πόδια του Νίκου Πατέρα, τον οποίο θα πιστώσει ή θα χρεώσει ανάλογα, στο τέλος της σεζόν.

– Με κόσμο θα παίξει με τη Στουρμ Γκρατς ο Παναθηναϊκός, καθώς η συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου. Ετσι ακόμα και αν τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά των οπαδών του στα ματς με τη Σπάρτα και την Ατλέτικο, θα εκτίσει την ποινή στον αγώνα με την Ντιναμό Βουκ. και όχι με τη Στουρμ, ο οποίος γίνεται στις 23 Οκτωβρίου.

– Τη Δευτέρα θα συζητηθεί η έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών στον Σισέ. Αν δεν μειωθεί, ο Γάλλος θα χάσει όλο τον α΄ γύρο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

– Ρεπό έδωσε χθες στους παίκτες του ο Τεν Κάτε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή