Ρονάλντο και Κακά οδηγούν εκ του ασφαλούς τη Ρεάλ

Ρονάλντο και Κακά οδηγούν εκ του ασφαλούς τη Ρεάλ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο σταρ των μεταγραφών του καλοκαιριού οδήγησαν τη Ρεάλ σε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 2-0. Οι Μαδριλένοι έκαναν το 4×4 και οδηγούν την κούρσα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ στο 2΄ (έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος) και τον Κακά να σφραγίζει τη νίκη με πέναλτι στο 72΄. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιζε από το 34΄ με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ροντρίγκεζ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης ούτε με αντίπαλο την Αλμερία στο «Βιθέντε Καλντερόν». Παρότι ο Φορλάν έχασε πέναλτι στο 18΄ και ο Πιάτι στο 26΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, η Ατλέτικο γύρισε το ματς σε 2-1 με τα γκολ του Σαντάνα στο 28΄ και του Φορλάν στο 55΄, αλλά ο Πιάτι πέτυχε και άλλο γκολ στο 89΄ και της στέρησε την πρώτη νίκη.

Σε άλλους χθεσινούς αγώνες: Εσπανιόλ – Μάλαγα 2-1, Βαγιαδολίδ – Οσασούνα 1-2, Χερέθ – Λα Κορούνια 0-3.

– Η Φιορεντίνα νίκησε 2-0 τη Σαμπντόρια και έσπασε το νικηφόρο σερί της. Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής: Αταλάντα – Κατάνια 0-0, Μπάρι – Κάλιαρι 0-1, Μπολόνια – Λιβόρνο 2-0, Ιντερ – Νάπολι 3-1, Λάτσιο – Πάρμα 1-2, Παλέρμο – Ρόμα 3-3, Σιένα – Κιέβο 0-0 και Ουντινέζε – Μίλαν 1-0.

– Εκτός έδρας ήττα με 4-2 γνώρισε από τη Σάλσμπουργκ η Στουρμ Γκρατς. Σκόρερ και των δύο γκολ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν ο Μπέιχλερ.

– Δύο γκολ σημείωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο εντυπωσιακό 6-4 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επί της Αααχεν για το Κύπελλο Γερμανίας. Η Κολονία απέκλεισε με 3-2 την πρωταθλητρια Βόλφσμπουργκ, η άσημη Αουσμπουργκ με 1-0 τη Φράιμπουργκ, η Καϊζερσλάουτερν με 2-1 την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ η Βέρντερ νίκησε 2-1 τη Ζενγκτ Πάουλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή