Συντομα

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακατατάξεις στην Α2 κατηγορία

Η Α. Ε. Λάρισας δεν δήλωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανακατατάξεις στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΟΚ. Στην Α2 ανέρχεται ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός, στη Β΄ Εθνική το ΚΑΠ, ενώ στη Γ΄ εθνική ο ΚΟ Χολαργού. Σε αυτές τις ομάδες δίδεται κατ’ εξαίρεση δικαίωμα μεταγραφών έως την Παρασκευή 9/10/2009.

ΣΤΙΒΟΣ

Η επιστροφή Λιου Σιανγκ

Σε περίπου έξι μήνες θα είναι απολύτως έτοιμος να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες ο «χρυσός» ολυμπιονίκης του 2004 Λιου Σιανγκ, σύμφωνα με τον προπονητή του Κινέζου εμποδιστή, Σουν Χάιπινγκ. «Το 13.15 που πέτυχε στο μίτινγκ της Σαγκάης δεν ήταν αναμενόμενο. Περιμέναμε γύρω στο 13.40-13.50. Δεν πιστεύαμε ότι μπορούσε να τρέξει τόσο γρήγορα έπειτα από ετήσια αποχή. Θα χρειαστεί ακόμη περίπου έξι μήνες για να είναι απολύτως έτοιμος», δήλωσε ο Χάιπινγκ. Ο Σιανγκ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο σοβαρός τραυματισμός στον αχίλλειο τένοντα.

ΒΟΛΕΪ

Αρης εναντίον Οζντακ

Η Οζντακ από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη είναι το πρώτο εμπόδιο της ομάδας βόλεϊ του Αρη στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του βαλκανικού κυπέλλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (27-28/09) στο κλειστό γυμναστήριο των Βασιλικών. Οι «κίτρινοι» θα παίξουν στον ημιτελικό με τους Βόσνιους (16.30), στις 19.00 θα κοντραριστεί η Παρτιζάν από τη Σερβία με την τουρκική Φενέρμπαχτσε, για το δεύτερο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον τελικό της Κυριακής (19.00), ενώ στις 16.00 είναι προγραμματισμένος ο μικρός τελικός. Η διοίκηση του Αρη ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια και για τις δύο ημέρες έχουν εξαντληθεί.

ΒΟΛΕΪ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Με σημαντικές απώλειες

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται ο Ηρακλής προκειμένου να πάρει μέρος σήμερα στο διεθνές τουρνουά βόλεϊ, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Πιρίν Μπαλκανστρόι. Με τους «κυανόλευκους» δεν θα αγωνιστεί ο Κώστας Προύσαλης, που έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα των Ενόπλων δυνάμεων και οι Ζένια Γκόρτσιανουκ, Γιάννης Χαριτωνίδης που είναι τραυματίες. Σήμερα, ο Ηρακλής θα παίξει με τη βουλγαρική Λουκόιλ, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα βρεθούν αντιμέτωπες η διοργανώτρια Πιρίν και η Πεϊκάν από το Ιράν.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Για το ευρωπαϊκό πίστας

Η εθνική ομάδα πίστας ταχύτητας βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου θα συμμετάσχει στους αγώνες του ευρωπαϊκού κυπέλλου πίστας, που θα αρχίσουν αύριο και θα ολοκληρωθούν στις 27 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή αποτελείται από τους Χρήστο Βολικάκη, Ζαφείρη Βολικάκη, Σωτήρη Μπρέτα, Βασίλη Ρέππα, Κώστα Καραγεώργο, Γιώργο Μπουγλά, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, Αγγελική Κουτσονικολή, Ελένη Κλαπανάρα και Ελισάβετ Χατζή. Στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης νέων ανδρών του παγκοσμίου πρωταθλήματος δρόμου (Μεντρίσιο της Ελβετίας), που άρχισε χθες, θα μετάσχει ο πρωταθλητής Ελλάδας στην ποδηλασία δρόμου Νεόφυτος Σακελλαρίδης – Μαγκούρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή