Ζητείται επειγόντως ηρεμία στον ΠΑΟΚ

Ζητείται επειγόντως ηρεμία στον ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νίκες ζήτησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη χθεσινή προπόνηση, γιατί όπως τους επισήμανε «μόνο έτσι θα βρει η ομάδα και πάλι την ηρεμία της». Το ίδιο ακριβώς δήλωσε και στους εκπροσώπους του Τύπου. «Θέλουμε νίκες για να ηρεμήσουμε.

Η ηρεμία θα έρθει μόνο μέσα από τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε δύο τετ α τετ, με τους αρχηγούς της ομάδας, Κώστα Χαλκιά και Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το κλίμα στην ομάδα παραμένει άσχημο. Ο Ζαγοράκης προσπαθεί να ενώσει τους παίκτες που έχουν χωριστεί σε «στρατόπεδα».

Υπάρχει σαφώς απογοήτευση για τη διαιτησία του Κύρκου, δεν έγινε δεκτή η συγγνώμη του διαιτητή, όμως το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε αδιέξοδο επειδή έκανε ένα λάθος ο Κύρκος.

Ο Ζαγοράκης ρωτήθηκε και για την απόφαση του Βασίλη Γκαγκάτση να παραιτηθεί από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ τονίζοντας πως «ήταν μια προσωπική του απόφαση. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί από όλους μας».

Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές υπογραμμίζοντας ότι «θα πορευτούμε ενωμένοι όλοι μαζί ώς το τέλος», όμως, κανείς πλέον δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αν δεν έρθουν οι νίκες, που λογικά θα φέρουν και αλλαγή του κλίματος.

Ξέμεινε από επιθετικούς

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα του στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο χωρίς σέντερ φορ. Ο Μουσλίμοβιτς είναι νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Φιλομένο έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στον αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Παπάζογλου δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται να παίξει και πάλι με 4-3-3 έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Βιεϊρίνια και στα άκρα τους Κουτσιανικούλη και Κονσεϊσάο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή