Σερβίς και θέαμα των All Star στο βόλεϊ

Σερβίς και θέαμα των All Star στο βόλεϊ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O αγώνας των All Star θα αποτελέσει το… πρώτο πιάτο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο του βόλεϊ. Στις 28 Σεπτεμβρίου, οι κορυφαίοι Ελληνες και ξένοι βολεϊμπολίστες της Α1 θα βρεθούν αντιμέτωποι στο κλειστό των Μελισσίων και θα δώσουν ένα μικρό δείγμα από το θέαμα που αναμένεται να ακολουθήσει τον επόμενο μήνα στο πρωτάθλημα. Η γιορτή θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των αθλητών που χάθηκαν πριν από μερικές μέρες.

Σε γιορτή του βόλεϊ επιθυμούν οι διοργανωτές να εξελιχθεί το All Star. Οι κορυφαίοι παίκτες που θα πάρουν μέρος αποτελούν εγγύηση για το θέαμα. «Είναι μεγάλη απόλαυση να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου θα βρεθούν οι καλύτεροι Ελληνες και ξένοι αθλητές που συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας. Πιστεύω ότι θα το διασκεδάσουμε και μαζί μας θα διασκεδάσει και ο κόσμος», δήλωσε ο Μίταρ Τζούριτς (Ολυμπιακός), ο οποίος θα παίξει με την ελληνική ομάδα. Θα αγωνιστούν, επίσης, οι: πασαδόροι: Κ. Προύσαλης (Ηρακλής), Σ. Ψάρρας (Παναθηναϊκός), Θ. Μποζίδης (ΠΑΟΚ), διαγώνιοι: Ν. Ρουμελιώτης (Αρης), Τ. Αρμενάκης (ΕΑΠ), ακραίοι: Θ. Καρυπίδης (ΑΕΚ), Κ. Χριστοφιδέλης (Παναθηναϊκός), Στ. Νικηφορίδης (Απόλλων Κ.), Δ. Ριζόπουλος (Λαμία), Γ. Ρουμελιωτάκης (Πανελλήνιος), κεντρικοί: Αν. Ανδρεάδης (Ολυμπιακός), Ν. Σμαραγδής, Σ. Πανταλέων (Παναθηναϊκός), Μ. Χριστοφορίδης (Φοίνικας Σ.), λίμπερο: Αχ. Παπαδημητρίου (Παναθηναϊκός), Γ. Στεφάνου (Ολυμπιακός), ενώ προπονητές θα είναι Γ. Χριστόπουλος (ΕΑΠ), Σ. Καζάζης (Παναθηναϊκός). Την ομάδα των ξένων προετοιμάζουν οι Α. Κρίστιανσον (Ολυμπιακός), Χ. Μπρόκινγκ (Ηρακλής) και στις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι Π. Ζαγκούμνι, Λ. Αγκάμες, Γ. Σαμικά (Παναθηναϊκός), Ιβάν Μίλκοβιτς (Ολυμπιακός) και Γ. Καλά (Ηρακλής).

Ο αγώνας θα κριθεί στα τρία νικηφόρα σετ, ενώ στις ανάπαυλες θα υπάρχουν ο διαγωνισμός επίθεσης πρώτου χρόνου και κάποιες ειδικές βραβεύσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή