Συντομα

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Προβληματισμένος ο Πιλάβιος

Ο διαιτητής του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός δεν παραπέμπεται από τον παρατηρητή Μ. Παπατριανταφύλλου για τη φάση με το χέρι του Μέλμπεργκ, αντιθέτως παραπέμψιμος είναι ο βαθμός του Γ. Κουκούλα στον διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος – ΠΑΟΚ Δ. Κύρκο και τον βοηθό Κ. Παπαχαραλάμπους για την ακύρωση του γκολ του ΠΑΟΚ. Εντονα προβληματισμένος είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιος, από τις προχθεσινές διαιτησίες σε ΟΑΚΑ και Ν. Σμύρνη.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στο «Βet alert»

Να μπουν οι ομάδες της Β΄ Εθνικής στο σύστημα του ΟΠΑΠ «bet alert», που ελέγχει ποια παιχνίδια είναι στοιχηματικώς ύποπτα, ζήτησε ο πρόεδρος της Λάρισας, Κ. Πηλαδάκης, κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Αφορμή ήταν ή οικονομική βοήθεια ύψους 1,220 εκατ. ευρώ, που θα δοθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία και αιτία «τα όσα ακούγονται τελευταία». Πρότεινε όσες ομάδες «πιάνονται» από το σύστημα, να μην παίρνουν την οικονομική βοήθεια. Η πρότασή του εγκρίθηκε. Οσο για την Ενωση Β΄ – Γ΄ Εθνικής, που επίσης συνεδρίασε χθες, και το θέμα των 22, πιθανόν, στημένων αγώνων από το πόρισμα της ΟΥΕΦΑ, παρότι ο πρόεδρός της κ. Καλογιάννης δήλωσε πρόθυμος «ν’ ανοίξει το θέμα», στο Δ.Σ., δεν ακούστηκε κουβέντα! Μόνο ότι γίνονται προσπάθειες να συναντηθεί με τον ΟΠΑΠ για κάποια νέα χορηγία…

ΛΑΡΙΣΑ

Εμπιστοσύνη Ουζουνίδη

Για ακόμη μία φορά ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και περιμένει να αναγνωρίσουν την κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής της Λάρισας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δεν θέλησε να πει πολλά, «επειδή το ματς που ακολουθεί είναι τόσο σημαντικό». Ο Ελληνας τεχνικός θα πρέπει να περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Αμπουχατζίρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε σύγκρουση με συμπαίκτη του στη χθεσινή προπόνηση και αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Αλλαγές από Προτάσοφ

Την πίστη του στις δυνατότητες των παικτών του εξέφρασε και χθες ο τεχνικός του Ηρακλή, Ολεγκ Προτάσοφ, στις δηλώσεις που έκανε για τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα. «Κάποιες αλλαγές θα γίνουν και λόγω τακτικής και γιατί πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για την ομάδα που δίνουμε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ευκαιρίες. Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μου. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και προχωράμε σιγά σιγά», επεσήμανε ο Ουκρανός τεχνικός.

ΑΡΗΣ

Νέα πλάνα Μαζίνιο

Η απουσία των Ναφτί και Γκαρσία στο κέντρο αναγκάζει τον Ιομάρ Μαζίνιο να διαφοροποιήσει τα πλάνα του για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός δοκίμασε χθες το 4-2-3-1, έχοντας αμυντικούς μέσους τον Φερνάντες και έναν εκ των Ρόβα, Φλάβιο, ενώ στην τριάδα πίσω από τον Αμπρέου τοποθέτησε τους Κόκε (αριστερά), Γκρασιάν και Κάλβο (δεξιά).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή