Τοροσίδης: Ηταν μια μαγική εβδομάδα

Τοροσίδης: Ηταν μια μαγική εβδομάδα

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρόσωπο των ημερών στον Ολυμπιακό είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Λογικό είναι καθώς οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στις νίκες επί της Αλκμααρ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ. Παραλαμβάνοντας χθες το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της τέταρτης αγωνιστικής, δήλωσε ότι στόχος του δεν είναι να γίνει ηγέτης των Πειραιωτών: «Δεν έχω σκοπό να γίνω ηγέτης, αυτό που κυνηγάω είναι οι τίτλοι. Εμένα με νοιάζει να παίρνω τίτλους και ας σηκώνω τελευταίος τις κούπες».

Χαρακτήρισε δε μαγική την εβδομάδα που πέρασε για τον Ολυμπιακό: «Το θέμα είναι πως η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, έκανε δύο σημαντικές νίκες και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αυτή ήταν μια εβδομάδα… μαγική. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και η αλλαγή προπονητή ήταν ένα μήνυμα για μας. Το έχουμε πάρει το μήνυμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε τους στόχους μας». Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το βλέμμα τους στον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στο Φάληρο, για τον οποίο δεν υπολογίζονται οι Μαρέσκα, Γκαλέτι, Ντάρμπισιρ.

Ο Ζίκο ανακοίνωσε χθες στην προσωπική του ιστοσελίδα τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Θα είναι οι Μοράσι Σαντάνα και Ροντρίγκο Σαλβίτι. Ο πρώτος είναι γυμναστής, ενώ ο δεύτερος, φυσικοθεραπευτής (βρίσκεται από πέρυσι στην ομάδα του Πειραιά), που γνωρίζει αρκετά καλά τον Ντουντού από την εποχή που έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Βοηθός του Ζίκο στον πάγκο θα είναι ο αδερφός του, Εντού.

– Αλλον έναν μήνα θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης ο Ματ Ντάρμπισιρ. Στο διάστημα αυτό θα ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο του δόθηκε στο Βέλγιο όπου επισκέφθηκε ειδικό κέντρο αποκατάστασης τις προηγούμενες δύο ημέρες.

– Στο Λονδίνο θα βρεθεί αύριο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για να κατασκοπεύσει την Αρσεναλ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φούλαμ στο πρωτάθλημα. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αγγλίας την Κυριακή το απόγευμα. Μάλιστα, ενδέχεται να συμπεριληφθεί και ο Μαρέσκα, καθώς χθες προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο νεαρός Σοϊλέδης. Στην Ολλανδία θα είναι την Τρίτη ο Ανδρέας Νινιάδης για να δει το παιχνίδι της Αλκμααρ με τη Σταντάρ Λιέγης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή