Τσουχτερό πρόστιμο για Σισέ, Γκάμπριελ

Τσουχτερό πρόστιμο για Σισέ, Γκάμπριελ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αργοπορία του Σισέ και του Γκάμπριελ στη χθεσινή προπόνηση δεν έμεινε αναπάντητη από τον Τεν Κάτε. Πέρα από το τσουχτερό πρόστιμο των 5.000 ευρώ για τον καθένα τους που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, τους έστειλε να κάνουν προπόνηση μόνοι τους, μακριά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναγνώρισαν το λάθος τους και δεν αντέδρασαν. Η προπόνηση ήταν να γίνει στις 6 το απόγευμα, αλλά από την προηγούμενη ημέρα όλοι ειδοποιήθηκαν ότι μεταφέρεται για τις 5 μ. μ., άρα έπρεπε να είναι στην Παιανία από τις 4.30. Οι συμπαίκτες τους είδαν ότι αργοπορούν και τους ειδοποίησαν να πάνε πιο γρήγορα, αλλά ήταν μακριά και εμφανίστηκαν τη… σωστή ώρα για την προπόνηση των 6 μ. μ., στις 5.30 δηλαδή. Πέρα από το πρόστιμο και την ποινή του Τεν Κάτε, άλλο θέμα δεν υπάρχει. Και οι δύο θα είναι στα πλάνα του Ολλανδού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι πιθανό να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.

Η συμμετοχή του Σισέ θεωρείται σίγουρη, παρ’ ότι δεν έχει αποκαταστήσει ακόμα τη σχέση του με τα δίκτυα. Θα είναι ξανά ο βασικός επιθετικός του Παναθηναϊκού, με την προσδοκία ότι αρχής γενομένης από την Κυριακή, θα «λυθεί» και θα αρχίσει να σκοράρει. Ο Γκάμπριελ διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ χαφ. Ο Μαρίνος είναι τραυματίας και ο Σεϊταρίδης ανέτοιμος, οπότε ο Τεν Κάτε έχει δύο επιλογές: ή να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο ή τον Βύντρα. Ο Ελληνας διεθνής όμως είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του αριστερού μπακ (απουσιάζουν οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Δάρλας) και μάλλον θα παίξει εκεί. Αν προτιμηθεί ο αριστεροπόδαρος Καντέ, τότε ο Βύντρα θα παίξει δεξιά και ο Γκάμπριελ θα μείνει στον πάγκο. Ο Τεν Κάτε δεν έκανε χθες δίτερμα και κατά συνέπεια, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Δεδομένο είναι, πάντως, ότι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει το «διπλό» και δεν θα βολευτεί με την ισοπαλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή