Συντομα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΟΣήμερα οι ημιτελικοί στο Ευρωπαϊκό νέων

Με τους ημιτελικούς συνεχίζεται σήμερα, στα Χανιά, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο νέων ανδρών (ως και 20 ετών). Στις 9.00 (Ρουμανία – Τουρκία) και στις 10.15 (Ουκρανία – Πολωνία) θα γίνουν οι αγώνες για τις θέσεις 13η-16η, στις 11.30 (Σλοβενία – Ρωσία) και στις 12.45 (Γερμανία – Γαλλία), για τις θέσεις 9η-12η, στις 15.45 (Ισπανία – Ολλανδία) και στις 17.00 (Ελλάς – Ουγγαρία) για τις θέσεις 5η-8η και στις 18.15 (Μαυροβούνιο – Ιταλία) και στις 19.30 (Σερβία – Κροατία) οι ημιτελικοί για τα μετάλλια.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανοίγει η «αυλαία»

Πρεμιέρα σήμερα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ (15.00, ΔΑΪΣ) και Πανελλήνιος – Διομήδης Αργους (18.00, Κυψέλη). Το υπόλοιπο πρόγραμμα: 17.00: Ζαφειράκης – Βριλήσσια (Νάουσα). 18.00: Αερωπός – Κύδων Χανίων (Εδεσσα), Θερμαϊκός – ΑΕΚ (Περαία), ΓΑΣ Κιλκίς – Φίλιππος Βέροιας.

ΒΟΛΕΪ

Και τώρα το Βαλκανικό

Το βαλκανικό κύπελλο είναι ο στόχος του Αρη. Η διοργάνωση διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη (γήπεδο Βασιλικών). Οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν σήμερα (16.30) την Νάπρεντακ Οντζακ από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Στην άλλη αναμέτρηση η Παρτιζάν (Σερβία) παίζει στις 19.30 με τη Φενέρμπαχτσε (Τουρκία).

ΙΠΠΑΣΙΑ

Παγκόσμιο κύπελλο

Στο Ολυμπιακό Κέντρο του Μαρκόπουλου, συνεχίζεται (9.30), με δωρεάν είσοδο, ο αγώνας για το παγκόσμιο κύπελλο υπερπήδησης εμποδίων. Στον διεθνή αγώνα ενηλίκων και εφήβων παίρνουν μέρος ιππείς από 12 χώρες. Την Ελλάδα εκπροσωπούν περισσότεροι από 50 ιππείς και αμαζόνες.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Αρχίζει η δράση

Δύο αγώνες ξιφασκίας για εφήβους θα διεξαχθούν σήμερα. Στο ΟΑΚΑ (9.30), το «Κύπελλο Πανελληνίου» στην σπάθη και στο οπλασκητήριο Σφαγείων (Θεσσαλονίκη) αγώνες ξίφους μονομαχίας για τ’ «Αλεξάνδρεια».

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Τερματίζουν στη Σπάρτη

Στη Σπάρτη ολοκληρώνεται ο διεθνής αγώνας δρόμου υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον 2009». Οι αθλητές και οι αθλήτριες, που ξεκίνησαν χθες το πρωί από την Ακρόπολη, θα διανύσουν 246 χλμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή