Αλκμααρ κόντρα στη Σταντάρ για τους πρώτους βαθμούς

Αλκμααρ κόντρα στη Σταντάρ για τους πρώτους βαθμούς

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη μάχη των ηττημένων της πρώτης αγωνιστικής στον όγδοο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΖ Αλκμααρ υποδέχεται απόψε τη Σταντάρ Λιέγης στην πρώτη από τις δύο ολλανδοβελγικές μονομαχίες της εβδομάδας.

Δύο μέρες πριν από τη μάχη της Αντερλεχτ με τον Αγιαξ, των δημοφιλέστερων δηλαδή ομάδων των δύο γειτονικών χωρών, οι πρωταθλήτριες Ολλανδίας και Βελγίου συγκρούονται χωρίς κάποια από τις δύο να θεωρείται φαβορί.

Η κακή πορεία της Αλκμααρ φέτος συνεχίστηκε με την ήττα της με 1-0 από την Ουτρέχτη στο πρωτάθλημα και τυχόν αποτυχία απόψε θα αυξήσει την πίεση στον προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν. «Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με νίκη επί της Σταντάρ», είπε ο αρχηγός, Στάιν Σάαρς. «Ισως πρόκειται για το σημαντικότερο παιχνίδι», πρόσθεσε ο κ. Κούμαν.

Οι Βέλγοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά θα παίξουν χωρίς τον τραυματία Στίβεν Ντεφούρ, ενώ ο Ντιεμερσί Μποκανί είναι αμφίβολος, έχοντας χάσει τη νίκη με 2-0 επί της Κόρτραϊκ το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή