Γκέι και Τάισον για τα 100 μ. στη σκιά του βασιλιά Μπολτ

Γκέι και Τάισον για τα 100 μ. στη σκιά του βασιλιά Μπολτ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο «βασιλιάς» των 100 μ., Ουσέιν Μπολτ, ξεκουράζεται στην Τζαμάικα, οι Τάισον Γκέι και Ασάφα Πάουελ ψάχνουν να βρουν τρόπους να τον… ρίξουν από τον θρόνο. Ο συμπατριώτης του, Ασάφα, άνοιξε «πόλεμο» με τον Γκέι καθώς θεωρεί ότι τρέχει για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από αυτόν. Από την άλλη πλευρά ο Αμερικανός πιστεύει ότι εάν αποθεραπευτεί θα φέρει, στα 100 μ., την αστερόεσσα στον υψηλότερο ιστό.

Μόνο νίκες υποσχέθηκε ότι θα έχει τη νέα χρονιά ο Ασάφα Πάουλ. «Βαρέθηκα να χάνω. Του χρόνου θα είναι διαφορετικά. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα σταματήσω να χάνω και θα το κάνω πράξη», τόνισε ο Τζαμαϊκανός και αναφερόμενος στον Γκέι πρόσθεσε: «Εμοιαζε σαν να ήθελε να αποδείξει κάτι. Από τη μεριά μου δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Εγώ τον έκανα να φαίνεται καλός φέτος».

Με το όνειρο να νικήσει τον Μπολτ προπονείται ο Τάισον Γκέι, ο οποίος όμως γνωρίζει ότι πρέπει να τρέξει κάτω από το 9.69 που πέτυχε στη Σαγκάη. «Οι κούρσες μου στο Βερολίνο και στη Σαγκάη απέδειξαν ότι μπορώ να τρέξω γρηγορότερα. Δύσκολο να προσδιορίσω τον χρόνο που μπορώ να πετύχω. Αλλά πιστεύω ότι μπορώ να πάω γρηγορότερα από το 9.69», τόνισε ο Αμερικανός. Ο Γκέι έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και μέσα στις επόμενες ημέρες πρέπει να αποφασίσει εάν θα υποβληθεί σε εγχείρηση στη βουβωνική χώρα. Οι τραυματισμοί έχουν επηρεάσει και τον Ασάφα Πάουελ: «Είχα προβλήματα με τον αστράγαλό μου και αυτός ήταν ο χειρότερος τραυματισμός για μένα, καθώς επηρέασε την τεχνική μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή