Βραχεία κεφαλή Αρη για την Ευρωλίγκα

Βραχεία κεφαλή Αρη για την Ευρωλίγκα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίποντο του Νίκου Χατζηβρέττα τέσσερα δέκατα πριν από το φινάλε καθόρισε τον νικητή στον χθεσινό, πρώτο αγώνα μεταξύ του Αρη και του Αμαρουσίου για τον πρώτο προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκας. Ο Αρης κέρδισε με σκορ 69-67, όμως η ομάδα που θα περάσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο θα προκύψει από τον επαναληπτικό της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχαν το προβάδισμα με 67-66 στα 10” πριν από το φινάλε, όμως ο Μπίλι Κις έκανε επιθετικό φάουλ στον Κουίντον Ντέι. Στα 6,4” ο Χατζηβρέττας πήρε την μπάλα στα χέρια του και εκτέλεσε από την κορυφή της γραμμής του τρίποντου για το 69-67. «Ισως είναι καλύτερα που χάσαμε σήμερα, γιατί τώρα θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι την Παρασκευή», επισήμανε ο τεχνικός του Αμαρουσίου, Γιώργος Μπαρτζώκας. «Πρώτη φορά παίζαμε όλοι μαζί και για πρώτο παιχνίδι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι», τόνισε ο προπονητής του Αρη, Αντρέα Ματσόν. Τα δεκάλεπτα: 9-17, 30-29, 52-52, 69-67.

ΑΡΗΣ: Κλαρκ 15 (3), Αργυρόπουλος 3 (1), Μπετς 15 (11ρ.), Ντέι 3, Ρίτσαρντσον 6 (1), Χατζηβρέττας 14 (2), Ντικούδης 4, Μπέλσερ, Κακιούζης 9 (1), Μπάρλος. ΜΑΡΟΥΣΙ: Παπαντωνίου, Κις 10 (1), Πελεκάνος 8, Μπατής 9 (2), Χόμαν 13 (10ρ.), Διαμαντόπουλος, Μαυροειδής 8, Καλάθης 2, Αριγκμπάμπου, Κένταλ 2, Καϊμακόγλου 7 (1), Γκόρντον 8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή