Ημερολογιο Κυριακης

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΚΑΛΟΣ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει ρυθμίσει με ακρίβεια τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος δουλεύει «ρολόι». Μεγάλες εμφανίσεις από τους «ερυθρόλευκους» που δείχνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για (τουλάχιστον) μία διάκριση φέτος. Ο «δράκος», πλέον καλείται σήμερα στο κλειστό του Αγ. Θωμά, να βγάλει αλώβητη την ομάδα του από την αναμέτρηση με το Μαρούσι στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να στραφεί στη δοκιμασία του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟ. Μέχρι την επόμενη φυσικά.

Ο ΚΑΚΟΣ

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ενεπλάκη σε μία περιπέτεια που πιθανότατα θα βγει ζημιωμένος. Ο ανερχόμενος Σέρβος προπονητής Ολυμπιακού, έχει αναλάβει την ομάδα σε μία πολύ κακή συγκυρία κατά την οποία ούτε καλό ποδόσφαιρο αποδίδεται, ούτε το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι ιδανικό. Δυστυχώς, αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» χάσουν το… τρένο του πρωταθλήματος, θα συμπαρασυρθεί μαζί τους και αυτός, έστω κι αν φταίει λιγότερο απ’ όλους.

Ο ΑΣΧΗΜΟΣ

Ο Φερνάντο Σάντος μάζευε όλη τη χρονιά προσεκτικά το γάλα στην καρδάρα και κατάφερε να το χύσει μόλις σε 90΄ στα Ιωάννινα. Η εκκωφαντική ήττα-αποκλεισμός του ΠΑΟΚ έφερε τριγμούς την ώρα που οι βλέψεις του «δικεφάλου» φθάνουν μέχρι τον τίτλο.

Δεν μας πείσατε, κύριοι

Στροφή 180° έκαναν ΕΟΚ και Αστυνομία στο θέμα της διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, σε μαθητές και σχολεία.

Οι λόγοι; Η πλευρά της Αστυνομίας είχε δύο ενστάσεις, καθώς φοβήθηκε τα επεισόδια από τους… κακούς μαθητές, αλλά και την εισχώρηση χούλιγκαν σε αυτούς. Κι εμείς διερωτώμεθα: είναι πιο δύσκολο να συνετίσεις ένα 12χρονο από έναν «άρρωστο» ενήλικα και εντέλει, είναι τόσο δύσκολο να ξεχωρίσεις δύο ανθρώπους με εμφανή διαφορά ηλικίας;

Η ΕΟΚ με τη σειρά της επικαλέσθηκε το μπέρδεμα που προκλήθηκε με σχολεία και τις προσκλήσεις, αφού πολλά παραπονέθηκαν για το κριτήριο επιλογής τους στον τελικό… Κι αυτή μας… έπεισε!

Πέρυσι στον τελικό κυπέλλου στο βόλεϊ, το μέτρο εφαρμόστηκε και όχι ρουθούνι δεν άνοιξε, αλλά και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Π. Φαλήρου.

Ωρα ευθυνών

Από την εποχή της έναρξης της «πράσινης» πολυμετοχικότητας και της φράσης «όλοι μαζί είμαστε δυνατότεροι από τον Αμπράμοβιτς», οι μεγαλομέτοχοι του Παναθηναϊκού θυμίζουν τον Δον Κιχώτη με τους ανεμόμυλους. Ομως, το καλοκαίρι πλησιάζει και αναμένεται εξαιρετικά θερμό. Αν το «τριφύλλι» κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα πάρει βαθιά ανάσα τόσο στον ψυχολογικό τομέα όσο και στον οικονομικό, αφού θα μπει στο ταμείο «ζεστό» χρήμα από το Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που θα εκκρεμούν οι ανανεώσεις των Σαλπιγγίδη, Σαριέγκι, ενώ θα «τρέχουν» και τα «βαριά» συμβόλαια των Καραγκούνη, Σισέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Λέτο (προσθέστε και τις μεταγραφές). Με το φινάλε του πρωταθλήματος, θα αρχίσει ίσως η κρισιμότερη περίοδος των τελευταίων ετών στον Παναθηναϊκό και αν οι διοικούντες θέλουν να γυρίσουν μία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, πρέπει να ξεκαθαρίσουν οριστικά το πλάνο τους, να λάβουν καίριες και καθαρές αποφάσεις, πάνω από το τραπέζι. Αν ο ΠΑΟ χάσει τον τίτλο από το +8, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα ξημερώσει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή