Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Corriere dello Sport

Μπενίτεθ: Δεν κάνει ο Μουρίνιο για τη Ρεάλ

«Δεν πιστεύω ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος προπονητής για τη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Ισπανός συνάδελφος του Πορτογάλου τεχνικού Ράφα Μπενίτεθ, που προσθέτει ότι παραμένει στη Λίβερπουλ και του χρόνου. Μίλησε κατ’ αρχάς για τη μεταχείριση του τεχνικού της Ρεάλ Μανουέλ Πελεγκρίνι από τον πρόεδρο της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ: «Ο κ. Πελεγκρίνι έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Θα έπρεπε να τύχει μεγαλύτερου σεβασμού διότι είναι ακόμη προπονητής της Ρεάλ». Κατόπιν στράφηκε στον κ. Μουρίνιο: «Ξέρω ότι ονειρεύεται από καιρό να γίνει προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι ο κατάλληλος τεχνικός για να αναλάβει τους μερένχες». Οσο για τη δική του καριέρα, δηλώνει πιστός στη Λίβερπουλ: «Το μέλλον μου είναι εδώ», είπε ξεκάθαρα.

ΒΒC

Το χρυσό κορίτσι

Είσαι η καλύτερη στον κόσμο με τεράστια διαφορά. Εχεις να ηττηθείς έξι χρόνια και είσαι το ακλόνητο φαβορί για ολυμπιακό χρυσό. Και τότε τα παρατάς όλα, όχι λόγω τραυματισμού, ηλικίας ή σκανδάλου, αλλά απλώς διότι δεν το βρίσκεις πια διασκεδαστικό! Δεν υπάρχουν πολλοί αθλητές παγκόσμιας κλάσης που μπορούν να φανταστούν ότι κάνουν κάτι τέτοιο. Αλλά, βέβαια, η Καρολίνα Κλουφτ δεν είναι μια συνηθισμένη αθλήτρια. Οταν αποχώρησε από το έπταθλο λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, πολλοί απόρησαν: «Δεν μπορώ να είμαι κάτι που δεν είμαι», δηλώνει με απλότητα. «Δεν το ευχαριστιόμουν και θα έπρεπε να το νιώθω, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θα μπορούσα απλώς να κάνω ό, τι και οι άλλοι. Θα έχανα τον εαυτό μου κι αυτός είναι ο πιο μεγάλος φόβος μου».

Sport.es

Μέσι: Οπως με την Μπάρτσα

Ο Λιονέλ Μέσι αφίχθη στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες κι αμέσως ένιωσε το βάρος που κουβαλάει στις πλάτες του: τις προσδοκίες των Αργεντινών να οδηγήσει την εθνική ομάδα σε νέες δόξες μετά το 1978 και το 1986. «Είμαι ήρεμος, περιμένω μόνο για να κάνω αυτά που πρέπει, διότι ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντα θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και σκοπεύω να κάνω στην Εθνική ό, τι κάνω και στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια όμορφη ευκαιρία για να τα δείξω όλα αυτά στο Μουντιάλ». Ερωτηθείς για τη διαφορά απόδοσης που έχει από την Μπαρτσελόνα στην Εθνική, είπε: «Την απάντηση ελπίζω να τη δώσω μέσα στο γήπεδο και μάλιστα σε αυτό το Μουντιάλ».

Ο Ναδάλ πάει για νούμερο 1

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα πρέπει να βιαστεί αν θέλει να σπάσει το ρεκόρ των 286 εβδομάδων στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης τένις που διατηρεί ο Πιτ Σάμπρας. Εχοντας ηττηθεί στον τελικό του τουρνουά της Μαδρίτης από τον μεγάλο αντίπαλό του Ραφαέλ Ναδάλ, ο Ελβετός ετοιμάζεται έτσι να απολέσει την κορυφαία θέση στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες. Αν δεν ηττηθεί από τον πρώτο γύρο στο Παρίσι ο Ναδάλ, ο Φέντερερ θα πρέπει να ετοιμάζεται να παραδώσει την πρωτοκαθεδρία το αργότερο την επαύριο του Γουίμπλεντον. Κι αν δεν προσέξει, ο Ελβετός μπορεί να χάσει την κορυφή στο Παρίσι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή