ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αριελ Ιμπαγάσα στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καραϊσκάκη. Χθες, ο Αργεντινός αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στη γάμπα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, απ’ την οποία θα αποκλειστεί ο τραυματίας, Ουρτάδο. Αν δεν παίξει ο Ιμπαγάσα, τότε θέση στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να πάρει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Νέο σκάνδαλο ξέσπασε στην ποδηλασία, χθες, με τον νικητή του Γύρου της Γαλλίας, Αλμπέρτο Κονταδόρ, και τον δεύτερο στον Γύρο της Ισπανίας, Εσεκίελ Μοσκέρα, να τίθενται προσωρινά εκτός αγώνων λόγω θετικών δειγμάτων σε απαγορευμένες ουσίες. Ο Κονταδόρ αποδίδει την ύπαρξη της απαγορευμένης ουσίας στη διατροφή των βοοειδών που κατανάλωσε, κάτι που επιβεβαίωσαν και ορισμένοι ειδικοί.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΤΕΛΟΣ: Σήμερα θα λειτουργήσει κανονικά η γενική γραμματεία Αθλητισμού έπειτα από δέκα ημέρες που παρέμεινε κλειστή λόγω της κατάληψης των υπαλλήλων. Στη χθεσινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν την αναστολή της κατάληψης, αφού δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ που μεταφέρει δύο διευθύνσεις από το υπουργείο Πολιτισμού στο υπουργείο Υγείας και τη «συνέχιση του αγώνα» με άλλους τρόπους.

ΤΕΝΙΣ: Η Λένα Δανιηλίδου επικράτησε με 6-3, 6-1 της Σταματίας Φαφαλιού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του απλού του διεθνούς επαγγελματικού τουρνουά γυναικών, «ITF Athens Open 2010» που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης στο Μαρούσι. Σήμερα, στις 19.00 θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πόους Τιο με στόχο την είσοδό της στην τετράδα. Η Δανιηλίδου, με συμπαίκτρια την Πέτρα Μάρτιτς απ’ την Κροατία νίκησαν τις Γερμανίδες, Μπαρουά και Γκροένεφελντ με 6-3, 6-2 και προκρίθηκαν στον τελικό του Διπλού που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός περίπατος αγάπης FOKIDA CHARITY TREK, που πραγματοποιήθηκε, στο αρχαίο μονοπάτι Δελφών – Κίρρας μήκους 12 χιλιομέτρων. Η διοργάνωση ήταν μια πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φωκίδας σε συνεργασία με την Arsenal (Arsenal in the Community) για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» και συμμετείχαν περισσότεροι από 850 άτομα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Την ίδια φιλοσοφία που είχε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θέλει να εφαρμόσει ο Μίκαελ Στόρε στην αναμέτρηση με την Καβάλα. Ο προπονητής του Πανιωνίου, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ζήτησε από τους παίκτες του να είναι πιο προσεκτικοί στον δημιουργικό τομέα: «Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να υπολογίσουμε τον αντίπαλο αλλά το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε ακριβείς σε όλο τον αγώνα».

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Απόλυτα επιτυχημένη ήταν για τους Ελληνες αθλητές η πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής της Οστράβα, στην Τσεχία. Οι Λευτέρης Κοσμίδης, Μπάμπης Καϊλίδης και Βάσω Μιλλούση πήραν, συνολικά, εννιά εισιτήρια για τους σημερινούς τελικούς οργάνων με τους οποίους θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση, που αποτελεί το τελευταίο αγωνιστικό τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρότερνταμ (16 – 24/10).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή