Πιέσεις για επιστροφή Διαμαντίδη στην Εθνική

Πιέσεις για επιστροφή Διαμαντίδη στην Εθνική

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευχάριστες ειδήσεις σπανίζουν στο μπάσκετ το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του κλίματος αβεβαιότητας που υπάρχει για την αρτιότητα και τη φερεγγυότητα του προσεχούς πρωταθλήματος, αλλά μια δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού, προκαλεί μικρή ευφορία για την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εθνική ομάδα.

«Δεν θα προσπαθήσω απλά να τον μεταπείσω. Θα τον πιέσω. Πάνω από όλα είναι το εθνόσημο και η παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ συμπλήρωσε για τις μεταγραφές των «πρασίνων» ότι υλοποιήθηκαν όλες οι εισηγήσεις του Ομπράντοβιτς.

«Δυστυχώς, είναι δύσκολη εποχή για το άθλημα και πρέπει όλοι να το βοηθήσουμε». Η πρωτοτυπία της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού είναι ότι πάνω στο νούμερο υπάρχει το αυτόγραφο του παίκτη που τη φορά.

– Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συνεδριάσει κανονικά σήμερα και αναμένεται η απόφασή της για την έκδοση ή όχι των πιστοποιητικών συμμετοχής του Ηρακλή, της ΑΕΚ και του Αμαρουσίου στο επόμενο πρωτάθλημα. Στη χθεσινή γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, το Μαρούσι εκπροσωπήθηκε από τους υποψήφιους αγοραστές(;) της ΚΑΕ, Γκάμαρη και Μαρή, οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν και τη συμπαράσταση του ερασιτεχνικού συλλόγου και του Δήμου Αμαρουσίου. Δεσμεύτηκαν και πάλι ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η δημιουργία της ομάδας μπάσκετ, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο, αν σήμερα καταθέσουν την εγγυητική επιστολή των 75.000 ευρώ στην ΕΕΑ για την έκδοση του πιστοποιητικού…

Η κεντρικοποίηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος προχώρησε χθες με την υπογραφή της σύμβασης εφτά ομάδων (Μαρούσι, Πανιώνιος, Περιστέρι, Καβάλα, Ηλυσιακός, Ικαρος, Ηρακλής) για την παραχώρηση τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή