Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Daily Μail

Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως… οδοντίατρος

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, απέρριψε την ιδέα αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτιμώντας ότι το ενδιαφέρον στις φάσεις νοκ άουτ του θεσμού είναι τόσο που αντισταθμίζει τυχόν προβλέψιμη πρόκριση των φαβορί από τη φάση των ομίλων. «Κατ’ εμέ πρόκειται για την καλύτερη των διοργανώσεων. Είναι φανταστική διοργάνωση, και κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη και από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εχετε δει τα έξι τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα; Είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο!» Πρόσθεσε ότι είναι αναμενόμενο να μην υπάρχει στη φάση των ομίλων τόσος κόσμος ή αγωνία όσο όταν παίζει, για παράδειγμα, η Αρσεναλ στο πρωτάθλημα με μια κατώτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ. Είναι, όπως είπε, το ίδιο όταν παίζει η Μίλαν με μικρότερη ομάδα στην Ιταλία.

Le Soir

Αποζημίωση-μαμούθ ζητεί ο Ντομενέκ

Ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, που απολύθηκε ύστερα από το καταστροφικό Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, πρόκειται να ζητήσει από δικαστήριο να του επιδικαστεί μεγάλη αποζημίωση από την ομοσπονδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντομενέκ πρόκειται να ζητήσει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν σε μισθούς περισσότερων από δύο χρόνια. Πηγές από το περιβάλλον της γαλλικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσαν ότι το θέμα είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες στη διοίκηση, που όμως δεν έχει ακόμη λάβει επισήμως γνώση του φακέλου που ο κ. Ντομενέκ παρέδωσε στη Δικαιοσύνη. Στα τέλη Οκτωβρίου φάνηκε η πρόθεση του Γάλλου τεχνικού, όταν έκοψε τις διαπραγματεύσεις με τους νομικούς της ομοσπονδίας σχετικά με την αποζημίωσή του.

Αs

Ο Κόμπι θέλει Ολυμπιακούς

Ο σούπερ σταρ των Λος Αντζελες Λέικερς Κόμπι Μπράιαντ έχει ήδη κάνει τα σχέδιά του για το καλοκαίρι του 2012, και σε αυτά περιλαμβάνεται η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εφόσον ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μάικ Σιζέφσκι, τον καλέσει. «Αν με θέλουν, θα είμαι εκεί, έτοιμος για να υπερασπιστώ τον τίτλο του πρωταθλητή», δήλωσε ο Μπράιαντ σε ραδιοφωνική εκπομπή. «Και όταν με έχουν ανάγκη να βάλω μερικούς πόντους, επίσης θα το κάνω», πρόσθεσε. Ο Μπράιαντ θα έχει τότε συμπληρώσει τα 33 του χρόνια. Επαιξε βασικός με την ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 και πήρε το χρυσό μετάλλιο. Το περασμένο καλοκαίρι έλειψε από το παγκόσμιο πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού.

USΑ Τoday

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πολ του Δεύτερου

Ο διάδοχος του χταποδιού Πολ έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του στη Γερμανία, αλλά οι εκπρόσωποι του ενυδρείου του δεν υπόσχονται ακόμη βαθιά ποδοσφαιρική γνώση από το νεαρό μαλάκιο. Το ηλικίας πέντε μηνών χταπόδι, που επίσης ονομάζεται Πολ, εξερεύνησε προσεκτικά το νέο του ενυδρείο στο Ομπερχάουζεν κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση μετά δύο μήνες σε καραντίνα. Ο «Πολ ο Δεύτερος», που κατάγεται από το Μονπελιέ της Γαλλίας, δεν είναι σαφές εάν θα ασχοληθεί και αυτός με τις ποδοσφαιρικές προβλέψεις. Ο κανονικός Πολ πέθανε την περασμένη εβδομάδα από φυσικά αίτια, έχοντας γράψει ιστορία με τις οκτώ αλάνθαστες προβλέψεις του κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή