ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εύκολο έργο για τους «αιωνίους»

Μία αγωνιστική πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμένεται να έχουν εύκολο έργο. Για την 11η αγωνιστική της Α1 ανδρών οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα εκτός έδρας τον Ικαρο Καλλιθέας (17.00) και οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Καβάλα (19.00). Η ΑΕΚ στις 16.00 θα φιλοξενήσει τον Αρη και μία ώρα αργότερα ο Πανελλήνιος θ’ αγωνιστεί στη Λαμία με τον Κολοσσό Ρόδου. Στις 17.45 ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία θ’ αντιμετωπίσει το Περιστέρι. Αύριο, στις 17.00 θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Αμαρουσίου με τον Ηλυσιακό και του Πανιωνίου με τον Ηρακλή.

ΠΟΛΟ

Αγωνιστική με ντέρμπι

Το ντέρμπι, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (19.00) ξεχωρίζει από τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Σήμερα παίζουν, επίσης, Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ν.Ο. Λάρισας (16.00), ΠΑΟΚ – Ν.Ο. Καλαμακίου (18.00) και Ν.Ο. Πατρών – Α.Ο. Π. Φαλήρου (19.00). Αύριο θα γίνει ο αγώνας, Ν.Ο. Χίου – Ν.Ε. Πατρών (17.00). Την Τετάρτη θα παίξουν, Ολυμπιακός – Εθνικός, λόγω της αυριανής αγωνιστικής υποχρέωσης του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, ΝΟΧ 16, Πανιώνιος 15, ΠΑΟ 13, ΝΟΒ 12, ΑΟΠΦ, Εθνικός 9, ΠΑΟΚ 6, ΝΟΛ, ΝΟΚ, ΝΟΠ 3, ΝΕΠ 0. Για την Α1 γυναικών σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις, ΝΕΠ – Πανιώνιος (17.00) και Εθνικός – Ηρακλής (17.00). Τη Δευτέρα θ’ αναμετρηθούν στα Χανιά, Ν.Ο. Ρεθύμνου – Νηρέας Χαλανδρίου (12.00).

ΒΟΛΕΪ

Πλήρες πρόγραμμα

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 9η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, η οποία αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με το ντέρμπι Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός. Το σημερινό πρόγραμμα: 17.30: Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Πειραματικό, 18.00: Κερατέα – Ηρακλής Κηφισιάς, 19.00: Πανελλήνιος – Ολυμπιακός, 19.30: Ε.Α. Λαρίσης – Ανατόλια. Η εθνική παίδων αντιμετωπίζει σήμερα την Πορτογαλία, για τον Β΄ προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που γίνεται στην πόλη, Στάινμπρουν της Αυστρίας. Για την αντίστοιχη διοργάνωση των κορασίδων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει αύριο, στο Κλάντοβο (Σερβία) με την Πορτογαλία.

ΣΤΙΒΟΣ

Σεμινάριο για προπονητές

Επιμορφωτικό προπονητικό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο ΣΕΓΑΣ το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη (Καυταντζόγλειο Στάδιο). Θέμα του είναι η προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες 13-15 ετών. Θα διδάξει ο επικεφαλής της επιμορφωτικής ομάδας για θέματα Αθλητικής Ανάπτυξης της Διεθνούς Ομοσπονδίας (IAAF), Μαλέκ ελ Χεμπίλ. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση -με πρακτική επίδειξη- του αναπτυξιακού προγράμματος «Kids Athletics» (Στίβος για Παιδιά) της IAAF. Πρόκειται για ένα ομαδικό αγώνισμα για παιδιά, που τα φέρνει κοντά στον κλασικό αθλητισμό. Η παρουσίασή του έχει αρχίσει στη χώρα μας από τον Απρίλιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή