ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Πληρέστατο φάκελο κατέθεσε η «Ενωση» στην ΕΠΟ και συνεχίζει χωρίς προβλήματα με την αδειοδότηση, που ήδη είχε πάρει από τον Μάρτιο. Χθες η ΠΑΕ πλήρωσε 1.100.000 ευρώ σε μετρητά στην εφορία, το ΙΚΑ και άλλα ταμεία. Τα χρήματα έδωσε ο Πέτρος Παππάς. Ο Νίκος Νοτιάς παρουσιάστηκε απρόθυμος να πληρώσει το δικό του μερίδιο, καθώς επικαλέστηκε το γεγονός ότι δεν έχει εισπράξει ούτε ευρώ από την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται στην Ελλάδα Κάλα και Χοσέ Κάρλος, προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η αδυναμία της διοίκησης του ερασιτεχνικού Πανιωνίου να δώσει προς έλεγχο τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, λόγω της άρνησης του Κώστα Τσολακάκη, αναχαιτίζει τη θετική κατεύθυνση που πήρε η αγορά του «ιστορικού» από τους Κύπριους επενδυτές, όπως διαφάνηκε στη χθεσινή συνάντηση με την τριμελή επιτροπή των «κυανέρυθρων». Συμφωνία υπήρξε σε όλα τα σημεία της τελευταίας πρότασης, που έκαναν οι υποψήφιοι αγοραστές και θα συγκληθεί νέα γενική συνέλευση.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανοίγει ο δρόμος για την εμπλοκή της οικογένειας Ψωμιάδη στη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, όπως προκύπτει απ’ την ψηφοφορία του Ερασιτέχνη Ηρακλή που ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ. Συνολικά ψήφισαν 412 μέλη. Τα 298 ήταν υπέρ της πρότασης της συμμετοχής της οικογένειας Ψωμιάδη, τα 102 κατά, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 9 λευκά και 3 άκυρα.

ΑΡΗΣ: Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τον Νέρι Καστίγιο για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ: Ο όμιλος Forthnet που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας έως το 2014 επιφυλάσσεται για τις επόμενες ενέργειές του, όπως τόνισε σε χθεσινή ανακοίνωση με αφορμή τα τελευταία γεγονότα.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Οι Μάριος Τσουρδίνης (58κ.) και Ελισάβετ Μυστακίδου (67κ.) έχασαν στον πρώτο γύρο του παγκοσμίου προολυμπιακού τουρνουά (Μπακού).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Με δύο πληρώματα μετέχει η Ελλάδα στη Διεθνή Ρεγκάτα του Χένλεϊ, στην Αγγλία. Στο σκιφ γυναικών θα αγωνιστεί η Αλεξάνδρα Τσιάβου και στη δίκωπο άνευ τα αδέλφια Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή