Παρέμβαση εισαγγελέα για να σταματήσουν οι διαρροές διαλόγων

Παρέμβαση εισαγγελέα για να σταματήσουν οι διαρροές διαλόγων

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε χθες η καταγγελία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, ο οποίος ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε να σταματήσουν οι διαρροές των διαλόγων παραγόντων του ποδοσφαίρου, που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου έδωσε εντολή στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ιω. Σακελλάκο να προχωρήσει στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχει παραβιαστεί το δικαστικό απόρρητο σχετικά με τη δημοσιοποίηση μέρους της δικογραφίας.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διαβιβαστούν στην Εισαγγελία οι υποθέσεις των ξυλοδαρμών των Μπάγεβιτς, Βασάρα και Σιδηρόπουλου, αφού η αστυνομία φέρεται να έχει ολοκληρώσει τις έρευνές της. Σήμερα πραγματοποιούνται Δ.Σ. στην ΕΠΟ και την Ενωση Φούτμπολ Λιγκ – Φούτμπολ Λιγκ 2, με βασικό θέμα αυτό των αδειοδοτήσεων. Η Ενωση Φούτμπολ Λιγκ – Φούτμπολ Λιγκ 2 δεν θα πάρει θέση στο ερώτημα της ΕΠΟ να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για της ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, και το θέμα αναμένεται να λυθεί με ψηφοφορία στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Σούπερ Λίγκα απέρριψε την περασμένη Τρίτη το ερώτημα της ΕΠΟ που αποτελεί τη μέθοδο ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να πάρουν μέρος στα πλέι οφ οι μη αδειοδοτημένοι ΟΦΗ και Ηρακλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή