«Μαύρη» πρεμιέρα για ΠΑΟ, ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον

«Μαύρη» πρεμιέρα για ΠΑΟ, ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χθεσινή πρεμιέρα του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτα ταιριαστή με το κλίμα απαισιοδοξίας που περιβάλλει γενικότερα τον σύλλογο, σε μια μέρα όπου ο Ερασιτέχνης οδηγήθηκε σε διοίκηση Πρωτοδικείου για πρώτη φορά στα 103 χρόνια της ιστορίας του και η φυγή του Φώτση για την Μπαρτσελόνα σηματοδοτεί την απόφαση να κατεβάσει η ομάδα μπάσκετ ταχύτητα και να χαμηλώσει τον πήχυ. Ηταν ίσως η πιο δύσκολη μέρα της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού, με την ποδοσφαιρική ομάδα να ξεκινάει προετοιμασία χωρίς ούτε έναν νέο παίκτη και με αρκετούς από τους υπάρχοντες να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την πόρτα εξόδου της Παιανίας.

Η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ δεν δημιουργεί ψευδαισθήσεις. Είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει φανέλα κι απλώς περιμένει να δείξει ο χρόνος ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Το ίδιο ισχύει και για τους συμπατριώτες του Μπουμσόνγκ και Γκοβού, ενώ πολύ πιθανώς τον ίδιο δρόμο από τους χθεσινούς παρόντες θα πάρουν και οι Λέτο, Τζόρβας, Κλέιτον, Μάτος, Πλεσί, Δημούτσος, Μουν, ίσως και ο Σιμάο. Κι όλα αυτά, λιγότερο από έναν μήνα πριν από το πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Φερέιρα να μην ξέρει ποιους παίκτες θα υπολογίζει γι’ αυτά τα ματς, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έλθουν την τελευταία στιγμή.

Ο Μάτος εμφανίστηκε στην Παιανία με πολιτικά και λίγο αργότερα ο μάνατζέρ του μετέφερε στον Παναθηναϊκό πρόταση της Μποταφόγκο με σχεδόν τα μισά χρήματα απ’ όσα ζητούν οι «πράσινοι». Η διαδικασία των προτάσεων και των αντιπροτάσεων ίσως φέρει σήμερα τις οριστικές εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα, με το σενάριο της επιστροφής του Μάτος στη Βραζιλία να είναι πιθανό. Συνάντηση με τον Γόντικα είχε και ο μάνατζερ του Γκοβού. Εδώ τα πράγματα ήταν πιο απλά. Η μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην Εβιάν είναι θέμα χρόνου.

– Ο Νούνο Αλμέιδα θα είναι ο νέος βοηθός του Φερέιρα, μετά την απόφαση του Νούνο Εσπίριτο να μην επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

– Νέο 20μελές Δ.Σ. θα εκλέξει σήμερα η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ. Πλην εξαιρετικού απροόπτου, οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θα είναι μέλη του Δ.Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή