ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ: Η Μποταφόγκο πλήρωσε ένα εκατομμύριο ευρώ στον Παναθηναϊκό και απέκτησε τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του. Οι «πράσινοι» αναζητούν, ήδη, τον αντικαταστάτη του Μάτος, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης. Στις προπονήσεις εντάχθηκαν από χθες και οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ στάσιμη παραμένει η παραχώρηση των Σισέ και Μπουμσόνγκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νέα γενική συνέλευση των μελών του ερασιτεχνικού Πανιωνίου για να ψηφίσουν υπέρ ή κατά της πώλησης της ΠΑΕ στους Κύπριους επιχειρηματίες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Παναθηναϊκός και ο νεοφώτιστος στην Α1, Ικαρος Καλλιθέας, είναι οι δύο μοναδικές ομάδες από τις 14 που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και δεν έχουν καμία οικονομική εκκρεμότητα προς τους παίκτες τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΠΣΑΚ και για την περίοδο 10 μηνών, ο Ολυμπιακός φέρεται να χρωστάει μισθούς και δόσεις συμβολαίων τους 4 τελευταίους μήνες και το ίδιο συμβαίνει με τον Πανιώνιο, το Μαρούσι και τον Αρη.

ΑΡΗΣ: Για τις αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και για την πάγια τακτική του στις συνεργασίες που κατά καιρούς είχε με διάφορες ΠΑΕ μίλησε ο προπονητής των «κιτρίνων», Σάκης Τσιώλης. Ο Ελληνας τεχνικός υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε από Λεβαδειακό και Ολυμπιακό Βόλου ήταν επειδή παραβιάστηκε το άβατο των αποδυτηρίων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στην αποκάλυψη ότι ακόμα θα γίνουν έξι μεταγραφές προέβη ο Μπάμπης Τεννές, κατά την παρουσίαση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο. «Εχουμε καθυστερήσει στις μεταγραφές αλλά αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε βάλει ψηλά τον πήχυ. Εχουμε συναντήσει κάποιες δυσκολίες, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας», συμπλήρωσε.

ΞΑΝΘΗ: Η ακριτική ομάδα, παρουσία αρκετών φιλάθλων, πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συγκέντρωση, ενόψει της νέας περιόδου. Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη τέθηκαν συνολικά 27 ποδοσφαιριστές.

ΣΤΙΒΟΣ: Την 8η θέση στη Σούπερ Λίγκα του Ευρωπαϊκού κυπέλλου σύνθετων αγωνισμάτων στίβου κατέλαβε η Ελλάς στο έπταθλο γυναικών, με 15.508 βαθμούς. Ατομικά καλύτερα πήγε η Σ. Υφαντίδου (14η με 5.541). Πρώτευσαν η Ρωσία (17.816 β.) και η Ρωσίδα, Μπογκντάνοβα με 6.454. Στο δέκαθλο ανδρών η Ελλάς κατετάγη 6η στην Α΄ κατηγορία με 21.139 β. Ο Α. Τσούκαλης ήταν 10ος με 7.274. Ο επικοντιστής, Κ. Φιλιππίδης νίκησε στο μίτινγκ της Ρότατς – Εγκερν (Γερμανία) με 5,60μ. Την 1η θέση στους άνδρες και την 2η στις γυναίκες, πίσω από τη Ρουμανία, κατέκτησαν οι εθνικές μας ομάδες στο Βαλκανικό πρωτάθλημα. Βάσει επιδόσεων ξεχώρισαν οι Κ. Δουβαλίδης (13.64 στα 110μ. μ’ εμπόδια), Σ. Λίκα (57,63μ. στον ακοντισμό), Γ. Τσάκωνας (7,86μ. στο μήκος), Ελ. Φιλάνδρα (2.03.31 στα 800μ.) και Δ. Γράβαλος (46.50 στα 400μ.).

ΒΟΛΕΪ: Σε κατάσταση διάλυσης βρίσκεται το τμήμα του Παναθηναϊκού. Οι Πανταλέων και Πετρέας ψάχνουν τρόπο να λύσουν τα συμβόλαιά τους ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που δεν έχουν συμβόλαια αποφάσισαν να αποδεσμευθούν από την ομάδα.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Βελιγράδι βρίσκεται η εθνική μας ομάδα εφήβων -νεανίδων. Θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα αρχίσει αύριο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

ΦΕΛΠΣ: Ο Ολυμπιονίκης, κατά τη διάρκεια του κυπέλλου Καναδά, κάλυψε τα 100 μέτρα πεταλούδα σε 51 δεύτερα και 32 εκατοστά, επίδοση που είναι η καλύτερη της χρονιάς.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Πέντε μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά, κατέκτησε η εθνική ομάδα ιππικής δεξιοτεχνίας στο βαλκανικό πρωτάθλημα, στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή