Παραδόθηκαν οι Γ. Παπαδόπουλος και Μ. Νικολόπουλος

Παραδόθηκαν οι Γ. Παπαδόπουλος και Μ. Νικολόπουλος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο Γ. Παπαδόπουλος, υπάλληλος της ΕΠΟ εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα «στημένα παιχνίδια».

Ο κ. Παπαδόπουλος, αφού παραδόθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και απολογήθηκε στον τακτικό ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Την ίδια πορεία ακολούθησε και ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης Μιχάλης Νικολόπουλος που πήγε απευθείας με τον δικηγόρο του στην Ευελπίδων. Ο παίκτης απολογήθηκε και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 30.000 ευρώ εγγύηση. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραδοθεί ο προπονητής κ. Ιωάννης Παπακώστας, ο οποίος επίσης καταζητείται, ενώ χθες, η υπεράσπιση του Μάκη Ψωμιάδη κατέθεσε αίτηση για μείωση της δικαιοδοσίας που του έχει επιβληθεί, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 800.000 ευρώ. Αναμένεται, εξάλλου, η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την επικύρωση ή μη της διάταξης της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα που είχε επιβληθεί σε κατηγορουμένους της υπόθεσης. Χθες, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Μενδρινός και Αβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξαν ότι πρέπει να αρθεί η συγκεκριμένη διάταξη, καθώς συμμετέχουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στο εξωτερικό.

Στο Συμβούλιο που συνεδριάζει και την Πέμπτη αναμένεται να εμφανιστεί και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή